Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΖΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΟ – ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ!


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στη βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού Πάνου. Ενώ, λοιπόν, ο πρόεδρος Καμμένος (ή «Βαμμένος» σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες)
βρισκόταν στο βήμα κι… έσκιζε γάτες και Μνημόνια, κάποιοι βουλευτές άρχισαν τα γέλια (λέγεται πως όλη την ιστορία την ξεκίνησε αυτό το… παλιόπαιδο, ο Άδωνις ο Γεωργιάδης), στην πορεία παρέσυραν κι άλλους και σε κάποια φάση γελούσε η μισή αίθουσα (μηδέ των υπαλλήλων εξαιρουμένων). Ο πρόεδρος Πάνος πανικοβλήθηκε, ζήτησε από το προεδρείο να «μαζέψει» τους καγχάζοντες, ο Τέρενς Κουίκ μίλησε για «τσίρκο» και μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε ο Πάνος τα μάζεψε κι έφυγε (χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει το… σκίσιμο του Μνημονίου)! Μάλιστα, μετά το ξεκαρδιστικό συμβάν, το κόμμα του δια βοής εκλεγέντος προέδρου Πάνου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η σημερινή εικόνα της Βουλής πιστοποιεί πλέον ότι ζούμε σε συνθήκες καθοδηγούμενης κατάρρευσης και πλήρους απαξίωσης της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε επαγρύπνηση».

Και τους βουλευτές να μη γελάνε την ώρα που ο πρόεδρος Πάνος… σκίζει Μνημόνια, θα προσθέταμε εμείς!

ΠΗΓΗ: Εθνικισμός.net