Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ξεφτίλισμα Σαμαρά από Σόιμπλε: “Ξεχάστε κατοχικό δάνειο - αποζημιώσεις!”



Η κυβέρνηση πολλάκις έχει χρησιμοποιήσει το επικοινωνιακό παίγνιο της «κακιάς τρόικας και της καλής κυβέρνησης», προκειμένου να κοροϊδέψει τον Ελληνικό Λαό και να τον οδηγήσει στην αυτοκαταστροφική ενέργεια, να ψηφίσει – στηρίξει τους ίδιους τους δυνάστες του.
Από το πρώτο μνημόνιο κιόλας μέχρι σήμερα αυτό το επικοινωνιακό τρικ χρησιμοποιείται κατά κόρον, προκειμένου να θεωρηθεί ότι «η κυβέρνηση μάχεται για το καλό του Λαού, αλλά η τρόικα δεν τους αφήνει». Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού δρουν σε πλήρη συνεννόηση.

Είναι δε έκδηλος ο πανικός της τρόικας εξωτερικού μπας και γίνει τίποτε και καταρρεύσει η τρόικα εσωτερικού, δηλαδή μήπως γίνει κάτι στην Ελληνική Κοινωνία και δεν μπορεί να υπάρξει μνημονιακή κυβέρνηση ισχυρή. Ο πανικός τους αυτός στοχοποιεί συγκεκριμένη πολιτική δύναμη και συγκεκριμένα την Χρυσή Αυγή, αφού ο Τσίπρας ήδη πήγε στα γραφεία του ΔΝΤ και στον Σόιμπλε για προσκύνημα. Έτσι έχουμε μία συγκεκριμένη επικοινωνιακή πολιτική που διατρέχει το σύνολο των ελεγχόμενων ΜΜΕ, πλην φωτεινών εξαιρέσεων, η οποία προστάζει για υπερπροβολή Τσίπρα μέσω στημένων συνεντεύξεων, συστηματική καθύβριση και συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής άνευ αντιλόγου και παράλληλα «δούλεμα ψιλό γαζί» στον κοσμάκη γύρω από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική επικαιρότητα.

Στα πλαίσια αυτής της τροϊκανής επικοινωνιακής πολιτικής φαίνεται ότι κινείται το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, το οποίο η κυβέρνηση άφησε εντέχνως να διαρρεύσει ότι έχει χαρακτηριστεί ως «απόρρητο πόρισμα» και μετά βαΐων και κλάδων είπε ότι θα το απαιτήσει. Εν τέλει βγήκε σήμερα ο Σόιμπλε και δήλωσε ότι «σε ό,τι αφορά τις αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων δεν βλέπω καμιά ελπίδα, γιατί το ζήτημα αυτό έχει ξεκαθαριστεί από καιρό», σπεύδοντας να συμπληρώσει «Θεωρώ ότι τέτοιες δηλώσεις είναι ανεύθυνες. Πολύ πιο σημαντικό από το οδηγούνται οι άνθρωποι στην Ελλάδα σε εσφαλμένη κατεύθυνση θα ήταν να τους εξηγήσει και να τους διαφωτίσει κανείς για τον δρόμο προς τις μεταρρυθμίσεις και να τους συνοδεύσει σε αυτήν την πορεία».

Έτσι ο Σόιμπλε ξεφτίλισε για άλλη μία φορά τον Σαμαρά, αλλά άνθρωποι όπως οι πολιτικοί της κλεπτοκρατίας δεν ενδιαφέρονται για την αξιοπρέπεια τους, αλλά θέτουν πάνω από όλα την πολιτική τους καριέρα, αφού τώρα τα τουρκοκάναλα θα φροντίσουν να περάσει η «επικοινωνιακή γραμμή» και θα επιτρέψουν στους ταγούς της τριμερούς συγκυβερνήσεως να μην απαντήσουν ποτέ στο ερώτημα "τι εννοεί ο Σόιμπλε όταν λέει ότι το ζήτημα έχει ξεκαθαριστεί από καιρό". Ένα ερώτημα του οποίου η απάντηση θα μας φανέρωνε ποιοι παίζαν παιχνίδια στις πλάτες του Ελληνικού Λαού με αντάλλαγμα προσωπικές χάρες.

Ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα δεν έχει πλέον χρόνο για τα επικοινωνιακά παιχνίδια της τρόικας εξωτερικού, εσωτερικού και των εκπροσώπων του δημοσιογραφικού κατεστημένου. Επιτακτική έχει καταστεί πλέον η ανάγκη ύπαρξης Εθνικής Ηγεσίας με πυρήνα την Χρυσή Αυγή, που θα πράξει ουσιαστικά υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.

Η επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις Σόιμπλε

Το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχει αναγνωριστεί από την συνθήκη των Παρισίων και θεωρείται απόλυτα νόμιμο από όλους τους έγκριτους ευρωπαίους οικονομολόγους. Αντίθετα το ελληνικό χρέος προς τους γερμανούς είναι στο μεγαλύτερο μέρος του παράνομο και επαχθές, καθώς το δημιούργησαν τα τοκογλυφικά δάνεια και ο χρηματισμός επίορκων υπουργών.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση στάση πληρωμών των παράνομων τοκοχρεολυσίων προς την Γερμανία και τη διαγραφή συνολικά του χρέους προς το κράτος του Σόιμπλε, μέσω του συμψηφισμού του με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το ποσό της διαφοράς που θα προκύψει (υπέρ της Ελλάδος), οι γερμανοί μπορούν να το εξοφλήσουν με τη δωρεά πολεμικού υλικού (αεροσκάφη, τεθωρακισμένα και υποβρύχια).

Για την εφαρμογή αυτού του πλάνου απαιτείται μία εθνική ηγεσία, που θα απορρίψει από την πρώτη στιγμή την προδοτική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και θα βάλει τέλος στην ξενοκρατία. Μία εθνική ηγεσία με πυρήνα την Χρυσή Αυγή, που θα εκφράσει την λαϊκή βούληση για εθνική ανεξαρτησία.