Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αναρχοαριστεροί κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Προπύλαια!


Σε μια νέα προκλητική κίνηση προέβησαν πριν από λίγο ‘’αντιεξουσιαστές’’ που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια. Ομάδα ατόμων που διαμαρτύρονται για το υποτιθέμενο κλείσιμο της ιστοσελίδας
indymedia, αφού λειτουργεί κανονικά, ανέβηκαν στο κτίριο κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ανάρτησαν μια δική τους. Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες αποφασίστηκε από την Πρυτανεία μετά από χρόνια να διακοπεί η παροχή internet και η ιστοσελίδα indymedia σταμάτησε προσωρινά. Όμως, μόλις προχθές αναρχικοί έκαναν κατάληψη και έθεσαν ξανά σε λειτουργία την εγκληματική τους ιστοσελίδα.

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν αποστείλει κλήσεων προς τις πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ, λόγω της λειτουργίας της ιστοσελίδας athens indymedia σε χώρο του ΕΜΠ. Έχουν ήδη σχηματιστεί τουλάχιστον πέντε δικογραφίες, οι οποίες ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Οι δικογραφίες αφορούν σε αδικήματα όπως: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τρομοκρατικών πράξεων, έκρηξης που μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, συκοφαντικής δυσφήμησης, εμπρησμού κατ' εξακολούθηση.

Παρόλα αυτά το indymedia λειτουργεί κανονικά και καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει και ούτε πρόκειται να το κλείσει φυσικά. Γιατί πολύ απλά το κράτος χρειάζεται το παρακράτος για να ελασπώνει την εκάστοτε κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας την ελληνική κοινωνία από τα σημαντικά ζητήματα και αντεθνικά νομοσχέδια που συνεχίζει να καταθέτει.