Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Σε ατελείωτους ύμνους προς το σιωνιστικό Ισραήλ και την δήθεν ελληνο-ισραηλινή «φιλία», προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης, Αβραμόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:


«Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες έχουν ισχυροποιηθεί, έχουν εμβαθυνθεί και έχουν αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα».

Επίσης, ανακοίνωσε πως τον προσεχή μήνα θα επισκεφθεί το Ισραήλ, για να προετοιμάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Κορυφής που έχουν αποφασίσει οι Φον Αντωνάκης και Νετανιάχου (κάτι ανάλογο που έγινε και με τον Ερντογάν με αποτέλεσμα το «καζάν-καζάν»):

«Αυτό θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη καινούργιο ξεκίνημα, θα φέρει ακόμη πιο κοντά πλέον και τις πολιτικές μας και θα διαμορφώσει ένα σταθερό πλαίσιο διαρκούς συνεργασίας. Οι σχέσεις μας είναι λοιπόν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μας ενώνει το κοινό όραμα να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης για όλους τους λαούς της περιοχής».

 Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο που έχει η πρόσφατη αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ, κι ο Αβραμόπουλος απτόητος απάντησε τα εξής:

«Η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με το Ισραήλ, η πολύ καλή συνεργασία που όλο και περισσότερο εξελίσσεται με την Τουρκία, σε καμία περίπτωση δεν έχει ως αναφορά τις διμερείς μας σχέσεις με την άλλη χώρα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρήσαμε κάτι που έχει και αυτό την ξεχωριστή του σημασία: Την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με το Ισραήλ. Η Ελλάδα δεν έχει δει ούτε με προβληματισμό ούτε με ανησυχία αυτή την προσέγγιση. Αντίθετα, πρέπει να σας ομολογήσω, ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή εμείς θα θέλαμε».

Συμπέρασμα: Όσο μας… πληγώνει το Ισραήλ, τόσο περισσότερο… πορώνονται οι φιλοσιωνιστές του ψευδοκράτους των Αθηνών! Είναι… μαζοχιστές ή απλά δέσμιοι των σιωνιστικών συμφερόντων;

ΠΗΓΗ: Εθνικισμός.net