Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Λευτεριά στους "φούστηδες".... Η ροζ Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νόμο για το "γάμο" των ομοφυλοφίλων!

Μετά την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, την αφαίρεση των εργαλείων αναχαίτισης του παρακράτους των αναρχικών - πρακτόρων από τους αστυνομικούς, την επαναφορά του ασύλου ανομίας,
την εθνική αλλοίωση με την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους γεννοβολούν στην Ελλάδα και κατάγονται από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και την ποσόστωση της Αστυνομίας με "ρομά" και άλλες "μειονότητες" ήρθε η ώρα και για ένα άλλο μέτρο εκφυλισμού της κοινωνίας μας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, νομοσχέδιο που κατοχυρώνει τον "γάμο" - έστω και με το σύμφωνο συμβίωσης - των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Με αυτό το νέο τερατούργημα το καθεστώς της διεθνιστικής - εμεσματικής αριστεράς καταργεί και....
επίσημα τη θρησκεία και την κοινωνική δομή που προβλέπει το Σύνταγμα και φτύνει στα μούτρα το θρησκευτικό ιερατείο, ενώ με ύπουλο τρόπο διαλύει και το θεσμό του "γάμου" καθώς το "σύμφωνο συμβίωσης", όπως προπαγανδίζεται από τα ΜΜΕ, μειώνει αρκετά τη γραφειοκρατία και ορίζει τις σχέσεις μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

Υ.Γ.
Για να δούμε αν η επίσημη Εκκλησία θα μιλήσει ή θα αρκεστεί να κάνει ακόμη μια φορά τον δουλικό υπηρέτη των ά-φυλων του κομμουνισμού.