Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - ΜΑΡΑ ΚΑΚΚΑΒΑ



Μέσα σε έντονα συγκινησιακά και βαρύ κλίμα, λόγω του ξαφνικού και πρόωρου χαμού της συναγωνίστριας καθηγήτριας Φιλολογίας και αγαπητής φίλης Μάρας Κακκαβά,
πλήθος συναγωνιστών προσήλθαν στα Γραφεία της Τ.Ο.Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 25/2/2015, για να τιμήσουν την μνήμη της. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος μαζί με πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών και φίλων της αγαπητής συναγωνίστριας παρέστει νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας μέρα στην κηδεία της που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση.


Όλοι οι παρευρισκόμενοι, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την άτυχη Συναγωνίστρια, πάντα έδινε σκληρό αγώνα σε πολλά επίπεδα για τις ιδέες, τα ιδανικά  της και την πίστη στο κίνημα, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και απειλές από το Ανθελληνικό παρακράτος που λειτουργεί ανενόχλητο στα σχολεία μας.   Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός έγινε εκτενή αναφορά στο άθλιο Δημόσιο Σύστημα υγείας από τον συναγωνιστή και Μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστα Αλεξανδράκη.

Με ενός λεπτού σιγής και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής αποχαιρέτησαν οι συναγωνιστές την αγαπητή σε όλους μας Μάρα που τώρα πλέον είναι μαζί με τους δολοφονημένους  από το παρακράτος αδερφούς μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη και την υπόσχεση ότι δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω όπως δεν έκανε και εκείνη, για τις ιδέες μας και θα συνεχίσουμε  τους σκληρούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας για την απελευθέρωση της Πατρίδα μας.
Καλό Ταξίδι αγαπημένη μας Συναγωνίστρια Μάρα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...