Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τ.Ο, ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 18-2-2015 Κ.ΠΕΝΕΣΗ ΒΟΡ. ΗΠΕΙΡΟΣ





Βροντερό αγωνιστικό παρόν από πλήθος κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο στην Τ.Ο Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 18/2/2015.
Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο σχετικά με τα θέματα κοινωνικής προσφοράς της Τοπικής, ειδικότερα με την εθελοντική αιμοδοσία.


Η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με μια εκπληκτική Ιστορική ανάλυση σχετικά με την επέτειο για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, παρουσίασε με λεπτομέρειες το χρονικό του δράματος των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, τα δεινά που έχουν υποστεί μέχρι και σήμερα από τις Αλβανικές κυβερνήσεις αλλά και την μειοδοτική ενδοτικότητα των «Ελληνικών Κυβερνήσεων από την εποχή του Ελ. Βενιζέλου μέχρι τις σημερινές Κυβερνήσεις με τις άκρως Προδοτικές θέσεις τους.

Σημαντική παρέμβαση από τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστα  Αλεξανδράκη που μέσα σε λίγα λεπτά αποδόμησε με επιχειρήματα πλήρως την εικόνα του «επαναστάτη» Μίστερ Τσίπρα που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και θα μας πάει σε σε νέο Μνημόνιο με άλλο όνομα καθώς επίσης σχολίασε την τραγελαφική πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Μετά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, με μια φωνή όλοι οι συναγωνιστές  ως πάγια θέση του κινήματος βροντοφώναξαν ότι την Βόρειο Ήπειρο δεν την ξεχνάμε και πάντα θα αγωνιζόμαστε για την Προδομένη-Λησμονημένη πατρίδα μας και τα αδέρφια μας που ζουν εκεί