Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τι είχες Γιάνη, τι είχα πάντα... Μνημόνιο!

Μπορεί η νέα συγκυβέρνηση των Σανέλ να προσπαθεί μάταια να πείσει τον λαό μέσω των γελοίων παπαγάλων πως η διαπραγμάτευση πέτυχε και ότι έφυγε η τρόικα και τα μνημόνια, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.


Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο 25 ημέρες από τότε που ο ελληνικός λαός έδωσε νωπή και σαφή εντολή στην νέα κυβέρνηση να σκίσει τα Μνημόνια και να πει ένα βροντερό ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους που συνεχίζουν να απομυζούν την χώρα. Αυτήν την λαϊκή εντολή η νέα συγκυβέρνηση την πρόδωσε εν μία νυκτί και δίχως κανένα δισταγμό. Αντί λοιπόν ο Σύριζα να σκίσει το Μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα και τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης ή όπως θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης έσκισε... καλσόν!

Όσο κι αν προσπαθούν στον Σύριζα να πείσουν πως χθες πραγματοποιήθηκε μια σημαντική διαπραγματευτική επιτυχία, η πικρή αλήθεια είναι ότι τα Μνημόνια συνεχίζονται και αυτό θα το αντιληφθεί πολύ καλά ο ελληνικός Λαός όταν δει να πέφτουν υπογραφές στα ίδια εθνοκτόνα και καταστροφικά μνημονιακά μέτρα που τώρα θα ψηφίζονται συλλήβδην από το "συνταγματικό τόξο" (Σύριζα, ΝΔ, Ποτάμι, Πασόκ, Ανέλ) πλην Χρυσής Αυγής.

Η σημερινή γελοιογραφία του Κ. Μητρόπουλου είναι ενδεικτική και αποτυπώνει ακριβώς αυτό που λέμε: Ο καβγάς ήταν για το όνομα, το Μνημόνιο συνεχίζεται!

Μοναδική δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές.