Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Εβραίος που είχε καταγγείλει «αντισημιτικά σχόλια» συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να γράφει «Εβραίος» σε αυτοκίνητα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος εβραίος τείνει να αποτελεί την πρότυπη συμπεριφορά κάθε εβραίου, όπου και αν κατοικεί. "Στήνει" τη δίωξή του, ώστε να πετύχει την "ανοχή" από την κοινωνία και στη συνέχεια να απαιτήσει προνομιακή μεταχείριση. Ο στημένος διωγμός του θα χρησιμοποιείται πάντα ως άλλοθι, όταν θα αποκαλύπτονται οι παρασιτικές και άνομες πράξεις του!
 
Ένας εξηντάρης άντρας πιάστηκε την Δευτέρα στο Παρίσι να προσπαθεί να γράψει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα του 16ου διαμερίσματος, αναφέρει η Fdesouche. Ο άνδρας και η σύζυγός του, και οι δύο Εβραίοι, είχαν προβεί σε καταγγελίες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σχετικά με αντισημιτικά ευρήματα στο κτίριο τους.
   
Η αστυνομία είχε σοβαρές υποψίες που επιβεβαιώθηκαν. Την Δευτέρα, ένας άνδρας πιάστηκε να γράφει τη λέξη "Εβραίος" σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς du General-Clavery και Dode de la Brunerie στο 16ο διαμέρισμα. Είκοσι αυτοκίνητα είχαν «μαρκαριστεί». Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και τον .....οδήγησε σε κράτηση. «Είναι τρελός για να το κάνει αυτό», είπε ένας αξιωματούχος.
 
 
Ο ύποπτος που συνελήφθη, ονόματι Pierre B., ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία, όχι ως ύποπτος όμως, αλλά ως θύμα. Το περασμένο καλοκαίρι, επισκέφθηκε δύο φορές το αστυνομικό τμήμα του 16ου διαμερίσματος για να καταγγείλει αντισημιτικά σχόλια.