Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μια φωνή στην ΝΔ από Τζιτζικώστα μέχρι Καραμανλή: “Σαμαρά ξεκουμπίσου”!

Πολλάκις από αυτό εδώ το βήμα έχουμε ενημερώσει για τις υπόγειες διεργασίες στην ΝΔ για τον άμεσο αποκεφαλισμό του προδότη Σαμαρά και την αντικατάστασή του.
Η αντίστροφή μέτρηση για τον βουλευτή Μεσσηνίας ξεκίνησε όταν ενορχήστρωσε την βρώμικη δικαστική και πολιτική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Αυτή η βρώμικη και παράνομη μεθόδευση του γύρισε μπούμερανγκ και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα του κοστίσει την πλήρης διάλυση της ψοφοδεξιάς, αλλά και την ελευθερία του... Η αλήθεια είναι ότι όσο η διαταραγμένη προσωπικότητα του Σαμαρά συνεχίζει να βρίσκεται στην ηγεσία της ΝΔ, αυτό συμφέρει την Χρυσή Αυγή, καθώς επισπεύδει την διάλυση του πατριδοκάπηλου κόμματος. Όμως ο πολιτικός βίος του βουλευτή Μεσσηνίας οδεύει ταχέως προς το τέλος του, καθώς έχουν ήδη αρχίσει να βαράνε τα νταούλια του δημόσιου αποκεφαλισμού!

Μετά το δείπνο των δελφίνων, έχουν αρχίσει οι ευθείες βολές αμφισβήτησης και πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν ανοιχτά για αλλαγή ηγεσίας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε σχετικά: «Δεν αρκεί να φύγει ο Σαμαράς, η ΝΔ πρέπει να αποσαμαροποιηθεί τελείως. Πρέπει να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι η διάδοχη κατάσταση δεν έχει καμμία ιδεολογική συνέχεια. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να ξαναπείσουμε τους πολίτες».

Ο Κώστας Καραμανλής από την άλλη έχει συνεχείς συναντήσεις ενόψει της αλλαγής ηγεσίας στην ΝΔ, με τελευταίο συνδαιτυμόνα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος είναι κι αυτός εξόχως δυσαρεστημένος από την πορεία και την τακτική Σαμαρά στην αρχηγία του κόμματος.

Από κοντά βέβαια είναι Ντόρα και Κυριακός με τον τελευταίο να δηλώνει πως δεν τίθεται ακόμα θέμα ηγεσίας στην ΝΔ. Σε κανα - δυό μέρες όμως.... Επίσης ο Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για την θέση του αρχηγού. Όταν τεθεί το θέμα όμως...

Όπως και να έχει, το συμπέρασμα από τους εσωκομματικούς ψιθύρους της ψοφοδεξιάς που έχουν γίνει πια κραυγές απόγνωσης είναι το ίδιο: Σαμαρά ξεκουμπίσου!