Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική επιλογή!

Ας το παραδεχτούμε: Αυτές οι εκλογές δεν είναι συνηθισμένες. Δεν πρόκειται (και δεν πρέπει να πρόκειται για μια απλή κυβερνητική μεταβολή).
Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν εάν η Πατρίδα μας θα παραμείνει υπόδουλη στους Ευρωπαίους δεσμοφύλακές της ή αν θα ξεσηκωθούμε να αποτινάξουμε τον ζυγό και να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας και την εθνική μας ανεξαρτησία.

Το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών προβλέπεται εξαιρετικά αμφίβολο και ο σχηματισμός κυβέρνησης δύσκολος.

Τεράστια η προπαγάνδα υποστήριξης του πιστού υπαλλήλου των Γερμανών Σαμαρά. Τα πάντα για να μη χαθεί η ευρωπαϊκή «στήριξη». Δεν την θέλουμε κύριοι αυτήν τη στήριξη, γιατί πολύ απλά αυτή η Ευρώπη ΔΕΝ μας αντιπροσωπεύει.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Αμερικάνους, που «σπρώχνουν» τον έτερο ανθέλληνα, τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη.

Απαγορεύεται σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσει ο κόσμος ελαφρά τη καρδία. Απαγορεύεται να ψηφιστεί η ΝΔ, η οποία αποτελεί εθνικό κίνδυνο. Κατέστρεψε την ελληνική κοινωνία, αποδεχόμενη δουλικά όλες τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και τα προαπαιτούμενα της τρόικας και προσπαθώντας να μας πείσει να συνεχίσει η πείνα, η ανεργία, η φτώχεια, η κοινωνική εξαθλίωση, ο εργασιακός Μεσαίωνας, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Η κυβέρνηση παλεύει να μείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει το σχέδιο των δανειστών. Αυτό είναι να τελειώσουν μία και καλή με την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα και να μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους.

Το επόμενο βήμα, με όποια κυβέρνηση, είναι η κατασχέσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το έχουν πει με κάθε τρόπο οι Ευρωπαίοι Κομισάριοι.

Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής. Πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές κρύβονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, οι οποίες αν τελικώς χτυπήσουν «κανόνι» χιλιάδες εργαζόμενοι Έλληνες θα βρεθούν στην ανεργία, η οποία έχει ξεπεράσει, επισήμως, το 28%. Και όμως η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει για «success story» και για ανάπτυξη.

Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πίσω. Εκτενές δημοσίευμα στους “Financial Times” με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην είναι ο μπαμπούλας για τις αγορές»,  υποστηρίζει  ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο και θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι…

Οι ποικιλώνυμοι αριστεροί όλων των αποχρώσεων, ψυχοπονιάρηδες από γεννησιμιού τους, ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών κάθε απόχρωσης, αλλά για τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ριζώσει στην ψυχή των Ελλήνων ως το μόνο κόμμα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες σημερινές ανάγκες της χώρας. Στην συνείδησή του Ελληνικού λαού είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.  

Όπως σοφά λέει και ο Αρχηγός μας: "Ας τους αφήσουμε αυτούς με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και ας κρατήσουμε για εμάς τις φυλακές. Υπερήφανοι, καμαρώνουμε τους συναγωνιστές μας που δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας".

Αγαπητοί Έλληνες ψηφοφόροι, βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο: Οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται.

Ο Αγώνας μας είναι συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται κριτική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ