Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Για τον σκυλοκαβγά περί της… άοπλης αστυνομίας

Σκυλοκαυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ νουδούλας και ΣΥΡΙΖΑ, για την Αστυνομία που θέλει ο καθένας. Το «σουξέ» του φον Αντωνάκη και των παπαγάλων του, είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα… αφοπλίσει την Αστυνομία!


Χωρίς να έχουμε καμιά πρόθεση να… υπερασπιστούμε το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, η αλήθεια είναι ότι οι συριζαίοι μιλάνε για άοπλους αστυνομικούς ΜΟΝΟ στις διαδηλώσεις.

«Με λίγα λόγια ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν τους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους, με φυσοκάλαμα και σφεντόνες», αποφαίνεται ένας διαδικτυακός παπαγάλος του Σαμαρά. Λες και επί σαμαροκρατίας οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τους «μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόρους» με τα… όπλα. Εδώ, ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει έναν ανέξοδο αριστερισμό και η νουδούλα κάνει πως δεν καταλαβαίνει και τεχνηέντως επεκτείνει τον αφοπλισμό σε όλες τις δραστηριότητες της Αστυνομίας, για να τρομοκρατήσει τους αστυνομικούς, μπας και ψηφίσουν με το ζόρι την νουδούλα.

Η αλήθεια είναι, ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η Αστυνομία δε θα έχει να αντιμετωπίσει «μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόρους», γιατί αυτούς τους ελέγχει απόλυτα και θα τους έχει μαζεμένους. Άλλους θα έχει να αντιμετωπίσει…

Έπειτα, υπάρχει και η κατάργηση των ΜΑΤ. Κάτι που είναι γεγονός πως έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα τελευταία δείχνει να το έχει… ξεχάσει. Βέβαια, υπάρχουν κάτι τριτο-τεταρτο-κλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να το λένε, όπως για παράδειγμα κάποιος Τυροβολάς, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, τον οποίο ουδείς γνώριζε μέχρι χθες, αλλά φρόντισε η νουδούλα να τον μάθουμε όλοι. Σιγά το πρόσωπο! Ποια είναι η αλήθεια; Όπως κατήργησε τα ΜΑΤ το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ το 1981 (μετονομάζοντάς τα σε ΜΕΑ), άλλο τόσο θα τα καταργήσει και το νέο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ το 2015!

Και για να πάμε και λίγο παραπέρα… Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να βάλει υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ή διοικητή της ΚΥΠ και άλλης νευραλγικής υπηρεσίας δικά του στελέχη ή συνιστωσάκηδες. Τις θέσεις αυτές θα τις αναλάβουν κάποιοι εκ των συνεργαζόμενων δυνάμεων, κατά προτίμηση κλεφτο-πασόκοι, που έχουνε και… πείρα και επί της ουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα, είναι εκ του πονηρού…

Εθνικισμός