Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η Ελευθερία της Πατρίδος απαιτεί θυσίες - Μόνο οι Χρυσαυγίτες έχουν αποδείξει ότι προτίθενται να τις κάνουν!

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Στην πραγματικότητα ουδέποτε απελευθερώθη πλήρως. Αυτό που κατάφεραν οι αγωνιστές του 1821 ήταν να απελευθερώσουν εδαφικώς την Ελλάδα και γι' αυτό το Έθνος θα τους ευγνωμονεί ες αεί.


Για να απελευθερωθεί η Ελλάς από τους τούρκους απαιτήθηκαν θυσίες και μάχες πολλές. Απαιτήθηκε πρώτον απ' όλα να πει ο Γέρος του Μοριά το «Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους» και δεύτερον - και κυριότερον - απαιτήθηκε οι Ήρωες να δώσουν την ζωή τους για να επιτευχθή η Ελευθερία.

Όμως, από την πρώτη στιγμή αυτή η Ελευθερία υποθηκεύτηκε στους δανειστές, οι οποίοι με μεθόδους δόλιες και ύπουλες έδωσαν δανεικά με τοκογλυφικά επιτόκια, τα οποία ουδέποτε παρέλαβε η Ελλάδα, αλλά τα πλήρωνε μέχρι πρόσφατα. Ενδιαμέσως προστέθηκαν τόσα επίπεδα δανεικών όσοι και οι προδότες κυβερνώντες. Αμίμητη, άλλωστε, η δήλωση Χρυσοχοΐδη ότι «μας έφαγε η ψευδαίσθηση των αειφόρων δανεικών».

Οι τοκογλύφοι δεν έδωσαν τα λεφτά αυτά, με σκοπό απλώς να εισπράξουν το τοκογλυφικό επιτόκιο. Σκοπούμενο ήταν ο έλεγχο της κρίσιμης γεωστρατηγικής θέσεως που καταλαμβάνει η Ελλάδα. Επιπλέον σκοπούμενο, γνωστό στους τοκογλύφους εδώ και δεκαετίες, το πλούσιο υπέδαφος της χώρας, που κρύβει πλειάδα φυσικών πόρων. Για ποιο λόγο να εισπράξουν απλώς μερικά δισεκατομμύρια, όταν μπορούν  να εισπράξουν τα δισεκατομμύρια και ενδιαμέσως να ελέγχουν τις κυβερνήσεις που θα προστάξουν και θα επιβλέψουν τις ιδιωτικοποιήσεις των φυσικών πόρων της Ελλάδος;

Ποιος, αλήθεια, πιστεύει ότι οι τοκογλύφοι θα αφήσουν την Ελλάδα ελεύθερη μόνο και μόνο επειδή ένα πολιτικό Κίνημα θα πείσει τον Ελληνικό Λαό να το ψηφίσει; Είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο. Το έδειξε, άλλωστε, η διαταγή που έδωσαν οι αμερικανοσιωνιστές προς τον Αντώνη Σαμαρά να ενεργοποιήσει το κύκλωμα των επίορκων, προκειμένου να συντελεσθεί η παράνομη, αντισυνταγματική πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Για να απελευθερωθεί η Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους λακέδες τους απαιτούνται θυσίες. Δεν πρόκειται να αφεθεί η Ελλάδα να καταστεί αυτόνομη και ελεύθερη να ορίζει την μοίρα της. Η Χρυσή Αυγή μίλησε στην καρδιά των Ελλήνων πολιτών και τους έδειξε τον δρόμο για την λευτεριά. Και ο Λαός άκουσε ανεβάζοντας με γεωμετρικούς ρυθμούς τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου. Το κατεστημένο είδε ξαφνικά τον ίδιο τον Λαό να του γυρνάει την πλάτη και δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι.

Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής έγινε καθαρά και αποκλειστικά για τα ψηφαλάκια της ψοφοδεξιάς που αποτελεί, ουσιαστικά, το κόμμα - εκπρόσωπο της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Το είπε, άλλωστε, ευθαρσώς, ο Δένδιας, μιλώντας στο STAR. Παραθέτουμε τις σχετικές δηλώσεις του: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει, δεχόμενη την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη του τόπου, που προτίθεται να κάνει θυσίες για την Ελευθερία του τόπου από το αμαρτωλό σύστημα της κλεπτοκρατίας. Και όχι μόνο προτίθεται να κάνει, μιας και απεχθανόμαστε τις υποσχέσεις και τα «ΘΑ», αλλά τις κάνει και πράξη καθημερινώς.

Οι Συναγωνιστές μας, Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου κατά την προηγούμενη Κοινοβουλευτική περίοδο και υποψήφιοι Βουλευτές τώρα, έχουν ήδη αποδείξει ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν την οποιαδήποτε θυσία για το Έθνος. Επτά εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, βρίσκονται στην φυλακή για τις Ιδέες τους. Τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, δύο εξ' αυτών τελούν υπό καθεστώς απαγόρευσης δημόσιου λόγου και οι υπόλοιποι έξι έχουν εξοντωτικούς περιοριστικούς όρους. Εκτός των παραπάνω, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έχει ήδη δώσει στην Πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο. Ο λόγος, φυσικά, για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους οποίους σκότωσαν άνανδροι δολοφόνοι την 1η Νοεμβρίου του 2013, έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

Συνεπώς και για να τα λέμε απλά: Όποιος Έλληνας θέλει να δει την Ελλάδα Ελεύθερη και Ισχυρή ψηφίζει Χρυσή Αυγή και στηρίζει πρώτα απ' όλα τους διωκόμενους Συναγωνιστές. Όλα τα άλλα είναι απλώς προπαγάνδα!

Κώστας Αλεξανδράκης