Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Και οι "δεξιές" εφημερίδες (Realnews - Δημοκρατία) εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και ασχολούνται με τους υπουργούς του Τσίπρα!!!

Γράφει ο Αινείας

Πάνω στην απελπισία του ο Σαμαράς προσπαθεί με μπαράζ συνεντεύξεων και παρεμβάσεων τις τελευταίες ημέρες να περισώσει ότι μπορεί από την εκλογική συντριβή που έρχεται στις 25 Ιανουαρίου.


Την παραπάνω εκδοχή ενστερνίζονται πια και όλες οι "δεξιές" εφημερίδες που στήριξαν και στηρίζουν - μέχρι και σήμερα τουλάχιστον - την ψοφοδεξιά του Σαμαρά.
Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί που τα σημερινά Κυριακάτικα πρωτοσέλιδά τους, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές εμφανίζουν τίτλους που αναφέρονται στους...
μελλοντικούς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, την ισχυρή εντολή που θέλει ο Τσίπρας και τις συζητήσεις που κάνει με Ευρωπαίους αξιωματούχος ωσάν να είναι Πρωθυπουργός, και τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών από τη ΝΔ να αποτρέψει την εκλογική διάλυσή της που δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις.


Τα πλέον ξεκάθαρα παραδείγματα η "Real News" του Χατζηνικολάου και η "Δημοκρατία" .

 Και οι δύο εφημερίδες στέλνουν από τώρα στα αζήτητα ΝΔ και Σαμαρά και προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό για μεγαλειώδη συντριβή της ΝΔ σε μια εβδομάδα που θα επιδεινωθεί από την κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Υ.Γ.
Για τους ολιγάρχες Μπόμπολα και Ψυχάρη έχουν αλλάξει ρώτα - προς "αριστερά" - εδώ και αρκετό καιρό, αφήνοντας μόνο του τον Σαμαρά.