Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Σιωνιστής Κοέν Μπεντίτ: Κι εγώ είμαι Ποτάμι!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η υποστήριξη των Ελλήνων προς το μόρφωμα του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα να είναι μικρή –παρά την έμμεση και άμεση διαφήμιση από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τις βρωμερές εταίρες μαϊμού-δημοσκοπήσεων- αλλά… έξω πάει καλά.


Έτσι, ο σιωνιστής πρώην ηγέτης του «κόκκινου Μάη» του ’68 και νυν επικεφαλής της ευρωομάδας των Πράσινων, Κον (Κοέν) Μπεντίτ, εξέφρασε την προτίμησή του στο «Ποτάμι» του Μπόμπολα. Μιλώντας, λοιπόν, στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο σιωνιστής Κοέν δήλωσε πως αν ήταν Έλληνας θα ψήφιζε Ποτάμι: «Αν ήμουν Έλληνας, θα ψήφιζα Ποτάμι, γιατί είναι φιλελεύθεροι της Αριστεράς. Συμμετέχουν στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, παρότι θα ήθελα να συμμετέχουν στους Πράσινους». Και προσέθεσε με νόημα: «Είναι το κόμμα που έχει ανάγκη ο Τσίπρας, ώστε να αποκτήσει πλειοψηφία».

Προφανώς, αυτό το τελευταίο δείχνει το ρόλο που έχουν αναθέσει σ’ αυτό το απαίσιο «λίγο απ’ όλα» μόρφωμα οι ξένοι αφέντες του: τσόντα σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να φυλάει τα μπόσικα του συστήματος και για να αποτελέσει το τέλειο άλλοθι του mister Tsipra για να… μην σκίσει το Μνημόνιο! Άξιος ο (παχυλός, παχυλότατος…) μισθός του υπαλλήλου που παριστάνει τον «πολιτικό αρχηγό»!

Εθνικισμός