Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ «ΑΥΤΟΓΚΟΛ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΥΧΑΙΑ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε μέρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται ποιος θα βάλει το καλύτερο… αυτογκόλ. Για παράδειγμα, εις ότι αφορά την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.
Πρώτος βγήκε ο Στρατούλης και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει όριο τις 450.000 ευρώ για την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας (εννοώντας όχι όποιον έχει ή βγάνει 450.000 ευρώ, αλλά όποιον έχει ακίνητα η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 450.000 – το διευκρινίζουμε προς άρση παρεξηγήσεων…).

Χθες, ο Μηλιός (γνωστός από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της κορούλας του στο πιο πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας…), ο οποίος τυγχάνει και.... υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε το όριο για τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας στις 200.000 ευρώ.
 

Ποια είναι η αλήθεια; Ψάξτε και βρέστε την. Προφανώς, όποια… βολεύει τον καθέναν! Εδώ, πρόκειται για πλήρη γελοιοποίηση του πράγματος. Και σας ερωτώ: γίνεται τυχαία; Απαντώ δε αμέσως: δε νομίζω!
 

Προφανώς, αυτές οι αστειότητες, σήμερα να λέει κάποιος αυτό κι αύριο κάποιος άλλος κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, έχουν κάποια σκοπιμότητα. Και η σκοπιμότητα είναι να δημιουργήσουν σε κάποιους πολίτες την εικόνα ενός μη σοβαρού κόμματος, με πρόγραμμα… όπως κάτσει, για να τους ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να τους ρίξουν στις αγκάλες της ΝΔ!
 

Σας ακούγεται εξωφρενικό; Κι όμως, δεν είναι. Απλώς, οι συριζαίοι απεύχονται –όπως ο διάβολος το λιβάνι- την αυτοδυναμία κι όποτε την πλησιάζουν επικίνδυνα, βάζουν αυτογκόλ για να την απομακρύνουν. Γιατί αν έχουν αυτοδυναμία, δε θα έχουν καμιά δικαιολογία να μην εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους περί κατάργησης του Μνημονίου κ.τ.λ. Ενώ αν δεν έχουν αυτοδυναμία, θα ισχυριστούν ότι δεν τους επιτρέπουν (να καταργήσουν το Μνημόνιο κ.τ.λ.) τα κόμματα που θα συγκυβερνήσουν μαζί τους, κι αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς συνεχίζουν την πολιτική των Σαμαροβενιζέλων. Τόσο απλά!