Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 12-1-2015 (Γ.ΛΙΝΑΡΔΗΣ)

Πλήθος εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν και την Δευτέρα  12/1/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μπέλλος Μιχάλης αναφέρθηκε αναλυτικά στην τρέχουσα επικαιρότητα, στις άμεσες δράσεις  της τοπικής όπως επίσης και την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2015 την Τετάρτη 14/1/2015.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Βουλευτής και συναγωνιστής μας στην Β' Αθηνών, Γεώργιος Λιναρδής - Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Ανέπτυξε και ανέλυσε τα τρέχοντα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Γαλλία με τους 16 νεκρούς από  τους Ισλαμιστές. Με στοιχεία παρουσίασε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Πατρίδα μας από την ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών και ότι με μαθηματική ακρίβεια τα γεγονότα της Γαλλίας θα τα ζήσουμε πολύ σύντομα και στην Πατρίδα μας. Επίσης παρουσίασε της θέσεις του κινήματος σχετικά με το θέμα της Λαθρομετανάστευσης οι οποίες έχουν αποδεχτεί από παλιά προφητικές και είναι οι μόνες σωτήριες για τον τόπο μας. 

Η ομιλία  έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και της Χρυσής Αυγής την δυναμική υπόσχεση  από όλα τα μέλη για σκληρό αγώνα ως την απελευθέρωση της Πατρίδα μας καθώς επίσης και των παράνομα πολιτικά κρατούμενων Συναγωνιστών μας.