Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"Μεσημεριανό" πάνελ κατάντησε η ψοφοδεξιά του Σαμαρά... "Τσούχτρες" και "Γυμναστές - γυμνιστές" στα ενδότερα του Μαξίμου που παίρνουν αποφάσεις!

"Δείξε τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι" 

Αν πιστέψουμε το ακραία "σαμαρικό" Antinews, στην ψοφοδεξία της ΝΔ κουμάντο αυτή τη στιγμή κάνουν "κομπλεξικοί", αμφιβόλου σεξουαλικού προσανατολισμού, και επιδειξίες "γυμναστηριακοί" που έχουν μια... αποκλίνουσα συμπεριφορά και αγάπη προς το "ωραίο φύλο".


Και πώς να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό όταν οι διαδικτυακοί φίλοι του Πρωθυπουργού έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων σχετικά με το "ποιόν" του περιβάλλοντος Σαμαρά. Από "Τσούχτρες" μέχρι "Γυμναστές - γυμνιστές" έχει... ο μπαξές.

Γράφουν αναφορικά με την "τσούχτρα"

Γιατί την λένε «Τσούχτρα», ένας χαρακτηρισμός που δεν έχει κυκλοφορήσει παραέξω, αλλά τον ακούς μόνο στα γραφεία του Μαξίμου; Για το διπρόσωπο του χαρακτήρα του και.....τα άπειρα κόμπλεξ που κουβαλάει. Μόλις ο Σαμαράς φέρει ένα νέο πρόσωπο στο περιβάλλον του (τώρα στο Μαξίμου και παλαιότερα στην Συγγρού, την Ρηγίλλης και την ΠΟΛΑΝ) θα τον πλησιάσει με ένα χαμόγελο μέχρι τ΄ αυτιά και θα προσκολληθεί επάνω του σαν την τσούχτρα. Κι αφού το ξεζουμίσει θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον κακομοίρη το νέο, ή τον παλιό, αν νομίζει ότι απειλείται από αυτόν. 

Θα πηγαίνει στον Σαμαρά και θα παρουσιάζει τις ιδέες του σαν δικές του και θα συκοφαντεί με ανύπαρκτα στοιχεία και υποθέσεις τον εκάστοτε αντίπαλό του. Συνήθως η τακτική του πιάνει τόπο και ο αντίπαλός του απομακρύνεται από το περιβάλλον Σαμαρά.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί φίλοι από τα παλαιά, στελέχη, άνθρωποι της αγοράς, ακόμα και ορισμένοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν ποτέ σχέση οικονομικής εξάρτησης με το σύστημα, λοιδορήθηκαν από την «Τσούχτρα» και έγιναν ξαφνικά «μαύρα» πρόβατα. Αντίθετα η ίδια επένδυσε σε πρόσωπα, ακυρωμένα στην κοινωνία, στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα.

Οπαδός της παραπολιτικής και συνομιλητής περιθωριακών σάιτ και μπλογκ, από τα οποία περνάει τις επιθέσεις στους αντιπάλους του, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Γιατί δεν περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα παραγοντισμού και φαυλοκρατίας στο περιβάλλον Σαμαρά. Και για έναν άλλο λόγο: Είναι κρίμα να χαντακώνονται οι προσπάθειες του πρωθυπουργού από άτομα σαν την «Τσούχτρα» που αν ήταν στον ιδιωτικό τομέα ούτε για τσιγάρα δεν θα τους έστελναν στο περίπτερο επειδή θα έχαναν τα ρέστα 

Για τον... λάτρη του γυμναστηρίου:


Ποιος στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά πηγαίνει τους τελευταίους μήνες σε γυμναστήριο για να διατηρείται σε φόρμα και όχι μόνο πολιτική; Ο εν λόγω πρωθυπουργικός συνεργάτης έχει πόστο – κλειδί, από αυτά που…«ξεκλειδώνουν» πολλές πόρτες και έχει άποψη για όλους και για όλα...Και όποιος θέλει να έχει καλή τύχη στην κυβέρνηση ή στο κράτος, καλό θα είναι να ξεκινήσει ελαφρό τζόκινγκ μαζί του…Με τη φόρμα του και στο γυμναστήριο.

Το θλιβερό της όλης υπόθεσης δεν είναι τόσο η "κίτρινη" παρασιτική ατμόσφαιρα μεσημεριανού τηλεοπτικού ξεκατινιάσματος που αποπνέει η κλίκα του Μαξίμου, αλλά που αυτοί  είναι οι άνθρωποι που διοικούν τη χώρα και παίρνουν αποφάσεις.

Η ελπίδα ωστόσο είναι ότι Φθινόπωρο το Έθνος μας θα θυμηθεί τα προγονικά του αρχέτυπα και θα στείλει στην άβυσσο τους φαύλους πολιτικούς, αποδεικνύοντας την Πίστη του Δραγούμη ότι είμαστε "Έθνος εκλεκτόν", προοριζόμενοι να οδηγήσουμε στη νέα κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού.

Πασπαρτου