Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το ΚΙΣ, τα παιδιά των Ισραηλινών και τα αποπαίδια των Παλαιστινίων


Ως γνωστόν, τρεις ισραηλινοί έφηβοι απήχθησαν από αγνώστους στο Ισραήλ, στις 12 Ιουνίου (με την ισραηλινή αστυνομία να έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Παλαιστινίων, συλλαμβάνοντας κοντά στους… 300 υπόπτους). Για την απαγωγή, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ):


 «Συμμεριζόμαστε την οδύνη και την αγωνία των οικογενειών και των Ισραηλινών πολιτών για τη ζωή των τριών παιδιών Γκιλάτ Σαάρ, 16, Εγιάλ Γιφράχ, 19, και Ναφταλί Φράνκελ, 16 ετών, τα οποία έχουν πέσει θύματα απαγωγής από τρομοκράτες την ώρα που επέστρεφαν στα σπίτια τους.Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους που σκέπτονται ελεύθερα και ζητούμε την άμεση απελευθέρωση των τριών Ισραηλινών νέων που απήχθησαν στο όνομα του φανατισμού και του μίσους. Τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες οδηγούν μόνο σε οπισθοδρόμηση της ειρηνευτικής διαδικασίας, και ενθαρρύνουν τους οπαδούς της συνέχισης της αιματοχυσίας εις βάρος της πολυπόθητης ειρήνης στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Προσευχόμαστε για τη γρήγορη και ασφαλή επιστροφή των παιδιών στις οικογένειές τους».

Βεβαίως, κάθε λογικός άνθρωπος δε μπορεί παρά να εύχεται την επιστροφή των ισραηλινών εφήβων στις οικογένειές τους. Αλλά, πολύ επιλεκτική είναι η ευαισθησία των σιωνιστών του ΚΙΣ για τα παιδιά. Διότι, όταν –κατά καιρούς- ο σιωνιστικός στρατός σκότωνε σωρηδόν τα παιδιά των Παλαιστινίων (και μάλιστα πολύ μικρότερης ηλικίας από τους τρεις εφήβους…), δεν ακούσαμε τους… ευαίσθητους του ΚΙΣ να διαμαρτύρονται. Προφανώς, θεωρούν «παιδιά» μόνο τα τέκνα του δικού τους λαού και… «αποπαίδια» τα τέκνα των υπολοίπων!

Εθνικισμός