Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Συνάντηση για θέματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων, είχε χθες ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου με τον αμερικανό ομόλογό του, γενικό εισαγγελέα Έρικ Χόλντερ, ενόψει της υπουργικής συνάντησης ΕΕ – ΗΠΑ για θέματα Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Ζάππειο. Μετά τη συνάντηση, ο Αθανασίου έκανε δηλώσεις και υπεραμύνθηκε της προστασίας των προσωπικών δεδομένων: «Είμαι αισιόδοξος ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή και να επιτύχουν μία συμφωνία, η οποία θα ρυθμίζει όλα τα ζητήματα που άπτονται των προσωπικών δεδομένων, εξασφαλίζοντας και τα δικαιώματα των πολιτών αλλά και τη δημόσια ασφάλεια». Πρόκειται βεβαίως για μεγάλη κοροϊδία! Είναι σα να παραδίδει μαθήματα ηθικής, η πιο σεσημασμένη πόρνη. Διότι, επί υπουργίας Αθανασίου, κουρελιάστηκαν στον κίτρινο καθεστωτικό τύπο, τα προσωπικά δεδομένα του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του τρίτου κόμματος της χώρας, με τη συνέργεια της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Λίγη τσίπα, λοιπόν… Εθνικισμός


Όταν ο «δημοσιογραφικός οργανισμός» ΔΟΛ, ο οποίος έκλεισε το έτος 2013 με ζημιές της τάξεως των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί -για ευνόητους λόγους- με την ανοχή της αντεθνικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζει την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος «εγκληματική οργάνωση», τότε πραγματικά η Τιμή είναι μεγάλη και σίγουρα το Κίνημα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.


Το καθεστωτικό «Βήμα», με αφορμή την κλήση σε απολογία των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Ελένης Ζαρούλια και Κων/νου Μπαρμπαρούση, ανέφερε το εξής εκπληκτικό: «ο βουλευτής της Χ.Α. βρίσκεται ήδη στο ανακριτικό γραφείο, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια. Έξω από το Εφετείο έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης»!

Οι πραίτορες του μισελληνικού Καθεστώτος, εκείνοι που διατείνονται πως τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, δεν σέβονται τις αποφάσεις αυτής. Μικρό, μόλις, χρονικό διάστημα πριν τις εκλογές, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο συμμετείχε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και στις Ευρωεκλογές, όπου και αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 9,4% και 540.000 ψήφους.

Εντούτοις, για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους της εργολαβικής «ενημέρωσης», Δικαιοσύνη είναι οι απαιτήσεις της ολιγαρχίας του πλούτου, εκ των οποίων κύρια είναι η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής.

Βεβαίως, οι πραίτορες του Καθεστώτος δρουν ασύδοτα, απολαμβάνοντας επί μακρού χρόνου την προκλητική ασυλία η οποία τους έχει παραχωρηθεί από τους πολιτικούς συνεταίρους του αντισυνταγματικού τόξου. Ποιος μπορεί άλλωστε να λησμονήσει ότι ο ΔΟΛ ήταν η ναυαρχίδα της πασοκικής προπαγάνδας η οποία μάλιστα ανήγαγε σε ήρωες τους καταστροφείς της χώρας, Σημίτη και Παπανδρέου;

Καμία έκπληξη εν κατακλείδι, δεν προκαλεί το απύθμενο μίσος και συνάμα θράσος των δημοσιογραφικών λακέδων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Γνωρίζουν αν μη τι άλλο, πως όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα η μακρά περίοδος ασυδοσίας και άνευ συνεπειών συκοφαντίας θα λάβει τέλος.

Γι' αυτό και η λύσσα τους εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία και θα κοπάσει όταν η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα βρίσκεται στο πλευρό μας. Οι «έγκριτοι και αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι σέβονται μόνο την εξουσία!