Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"Διώχνει" την οικογένεια του από το σπίτι για να το νοικιάζει και να πληρώνεται ο (ΣΑ)Ραγκούσης...

Άμα το έχεις στο αίμα σου να γίνεις.... "έμπορος των Εθνών" δε διστάζεις μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.


Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα σε διάφορα sites μια είδηση από το "Πρώτο Θέμα" που αφορά τον "επιχειρηματία" πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Γ. (ΣΑ)Ραγκούση.

Η οικονομική ύφεση χτύπησε και τον... άνεργο, πλην τίμιο, πρώην πολιτευτή που αναγκάστηκε να ενοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο σε τουρίστες για να ζήσει, με το "ευτελές" ποσό των 2.000 ευρώ ημερησίως.

Μάλιστα η ταρίφα ισχύει μονάχα για όσους κλείσουν τη βίλα του (ΣΑ)Ραγκούση για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής η βίλα του έχει κλειστεί από.....πλούσιους τουρίστες μέχρι και τις 19 Ιουλίου από τις αρχές Ιουνίου. Ήτοι 40 ημέρες που θα αποφέρουν "μισθό" στην οικογένεια  80.000 ευρώ και.... έχει ο Γιαχβέ μέχρι τέλος του καλοκαιριού.

Η υποταγή ωστόσο στο βωμό του κέρδους είναι αυτή που προκαλεί αηδία και οίκτο για το δούλο του χρήματος, καθώς ο (ΣΑ)Ραγκούσης παραδέχεται ότι διώχνει τα παιδιά του από το σπίτι και γενικά όλη την οικογένεια για.... να πλουτίσει και όχι φυσικά για να..."ζήσει"


"Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι το Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο" αναφέρει.




Υ.Γ.
Κόβει αποδείξεις άραγε ο πολιτικάντης για τις... υπηρεσίες που προσφέρει.

Υ.Γ.2
Με το που διαβάσαμε την είδηση μας ήρθε στο μυαλό, εντελώς τυχαία, το παρακάτω ανέκδοτο:

Ένας Εβραίος πηγαίνει σε μια τράπεζα στο Μανχάταν και ζητά να δει τον υπεύθυνο για τα δάνεια. Εξηγεί ότι θα πάει στην Ευρώπη για δουλειές και χρειάζεται 2.000 δολάρια.
Ο υπεύθυνος λέει: «Χρειαζόμαστε κάποια εγγύηση για να σάς δώσουμε ένα τέτοιο ποσό».

Ο Εβραίος τού δίνει τότε τα κλειδιά της Ρολς Ρόις που ήταν παρκαρισμένη έξω από την τράπεζα. Η τράπεζα ελέγχει τα στοιχεία και όλα είναι εντάξει. Ο υπεύθυνος δέχεται το αυτοκίνητο σαν εγγύηση για το δάνειο. Ένας υπάλληλος πηγαίνει τη Ρολς Ρόις στον υπόγειο χώρο στάθμευσης τής τράπεζας και την παρκάρει εκεί.
 
Όταν ο άντρας φεύγει, μετά από λίγο η τράπεζα διαπιστώνει ότι ο πελάτης της είναι εκατομμυριούχος. Όταν επιστρέφει μετά από κάμποσες εβδομάδες, εξοφλεί το δάνειο και πληρώνει τον τόκο που είναι 5,41 δολάρια.
 
Ο υπεύθυνος για τα δάνεια ρωτά τότε με απορία: «Γιατί δανειστήκατε 2.000 δολάρια; Αφού είστε πολύ πλούσιος».
 
Και τότε ο Εβραίος απαντά: «Για το πάρκιγκ. Πού αλλού μπορεί κανείς να παρκάρει στο Μανχάταν για δύο εβδομάδες, με 5,41 δολάρια;»

Πασπαρτου