Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Έτοιμος ο Αλεξόπουλος να ψηφίσει τον Πρόεδρο που θα προτείνει ο Σαμαράς


Γραφείο Τύπου του αποστάτη κατέστη το καθεστωτικό «Βήμα» και δη η στήλη «Βηματοδότης», η οποία θριαμβολογεί διότι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βρήκε τον πρώτο πρόθυμο βουλευτή, πέραν εκείνων της συγκυβέρνησης, ο οποίος και θα ψηφίσει τον προτεινόμενο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και το όνομα αυτού. Ιούδας!


«Ο Χρυσοβαλάντης ψηφίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αναφέρει πανηγυρικά η καθεστωτική φυλλάδα, προβάλλοντας ως βέβαιη την συγκατάθεση του Ιούδα επί της οποιασδήποτε προτάσεως Σαμαρά. Και πώς να μην είναι βέβαιη φυσικά, από τη στιγμή κατά την οποία το αλισβερίσι Χούντας και Ιούδα, διαφάνηκε ξεκάθαρα μετά την απολογία του στις ανακρίτριες, οπότε και αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα η στήλη παρουσιάζει και δήλωση του Ιούδα, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια: «το σκέφτομαι να το κάνω εάν τελικά επιλεγεί ένα πρόσωπο διεθνούς φήμης και καθαρό, από κάθε άποψη καθαρό, γιατί όχι να μην ψηφίσω κι εγώ πρόεδρο της Δημοκρατίας»! Καθαρότητα πάνω απ' όλα, Ιούδα και γιατί όχι και στην ψήφιση του νέου Μνημονίου!

Ο αρχιμάγειρας της αποστασίας, μιμούμενος την προδοσία Σαμαρά της δεκαετίας του 1990, δεν κρύβει πως γλυκάθηκε από το μέλι που απλόχερα του προσέφερε η Χούντα του Μνημονίου και κάνει όνειρα επανεκλογής: εάν βρεθεί ένα κόμμα εθνικιστικό με αρχές στο οποίο να συμμετάσχει και «όχι κόμμα... κλωτσοπατινάδας, όπως είναι η Χρυσή Αυγή», τότε ίσως να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής!

Δεν απομένει παρά να δούμε διθυραμβικό λόγο του Ιούδα υπέρ του «εθνικιστή ηγέτη» Σαμαρά και της «εθνικιστικής και με αρχές μάλιστα» Νέας Δημοκρατίας! Το δικό μας σχόλιο, θα είναι λακωνικό: αν ξεκινήσει ο κατήφορος, σταματημό δεν έχει!

Και καθώς λέγει ο θυμόσοφος Λαός, «βρήκε ο γύφτος την γενιά του κι αγαλλίασε η καρδιά του».