Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: ακόμη ένας κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αφέθηκε ελεύθερος


Το θλιβερό μνημονιακό κράτος έχει απολέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας εις ότι αφορά τον χειρισμό της υπόθεσης των «εξοπλιστικών», υπόθεση η οποία σκιαγραφεί με απόλυτο τρόπο την έκνομη δράση της εγκληματικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ,
εξέχοντα στελέχη του οποίου καίτοι κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις αφήνονται άπαντες ελεύθεροι από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Είναι τέτοια δε η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, που μόλις πρόσφατα ο Βενιζέλος, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα ποινικές ευθύνες για τις μίζες των εξοπλιστικών (αλλά και για άλλα σκάνδαλα) εκβίασε ωμά τους επίκουρους εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής πειθαρχικών ποινών εις βάρος τους, επειδή αυτοί διαβίβασαν στη βουλή τη δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Κατά την απολογία του ο Κάντας Αντώνης, ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών για απιστία σε βάρος του δημοσίου είχε εξομολογηθεί το αμίμητο «πήρα τόσες μίζες που δεν τις θυμάμαι όλες», δήλωση η οποία, όμως, δεν αξιοποιήθηκε από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη ώστε να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών και να εντοπιστούν όλοι οι ένοχοι που έπαιρναν ή έδιναν μίζες για τα εξοπλιστικά. Αντιθέτως, ακόμη ένας εμπλεκόμενος τον οποίο κατονομάζει ο ίδιος ο Κάντας, ονόματι Μεταξάς Σπύρος, μόνιμος κάτοικος Ελβετίας (προφανώς δε θεωρήθηκε ύποπτος φυγής όταν συντάχθηκε η δικογραφία σε βάρος του) απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές όντας κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και αφέθηκε ελεύθερος, παρά τις σοβαρές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ δίνει εντολές στον Αθανασίου να ενεργοποιήσει την παράγκα του στους δικαστικούς κύκλους ώστε να αφεθούν στην ησυχία τους όλοι οι επώνυμοι καταχραστές δημοσίου χρήματος και ακόμη ένα σκάνδαλο της κλεπτοκρατίας να μείνει ατιμώρητο. Όλα αυτά τη στιγμή που η παράγκα του ανεκδιήγητου Υπουργού Δικαιοσύνης στέλνει στη φυλακή αθώους ανθρώπους με μοναδικό κατηγορητήριο την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής, η οποία απειλεί σοβαρά τα συμφέροντα της συγκυβέρνησης και των υποτακτικών του μνημονίου. Υποτακτικών οι οποίοι διέλυσαν τη χώρα, καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία και αθωώνονται πανηγυρικά στις δίκες-παρωδίες, κάνοντας μας να επαναλάβουμε πως μία και μόνο δικαιολογία ευσταθεί για αυτή την εμετική μεταχείριση: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Ματθαιόπουλος Αρτέμης