Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η κυβέρνηση της μειοψηφίας πρέπει να πέσει - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Οι ολιγάρχες του πλούτου και της διαφθοράς εξουσιάζουν την χώρα

Δεσμεύουν την Πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές, την ίδια ώρα, κατά την οποία Σαμαράς και Βενιζέλος πήραν στις πρόσφατες εκλογές μόλις 23% και 8% αντίστοιχα.
Είναι κυβέρνηση μειοψηφίας βασισμένη στην πολιτική τρομοκρατία και σε βρώμικα συμφέροντα.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την Ρωσία του Γέλτσιν, όταν οι ολιγάρχες κατ’ ουσίαν κυβερνούσαν. Αυτό στην πραγματικότητα συμβαίνει και φαίνεται καθαρά και από τον ανασχηματισμό. Νέος τσάρος της οικονομίας ένας σύμβουλος του Σημίτη και του Παπαδήμου, που έκανε τα πρώτα του βήματα σαν άνθρωπος της FED του Γκρίνσπαν.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου είχαμε τις δηλώσεις Σόιμπλε και την έκθεση του Δ.Ν.Τ. Αμφότερες κάνουν σκόνη και θρύψαλα το «success story» του Σαμαρά και τα παραμύθια περί αναπτύξεως.

Σκέπτεσθε εάν ο Σόιμπλε και το Δ.Ν.Τ. έκαναν τις ανακοινώσεις τους πριν τις εκλογές ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Όμως ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ! Γιατί; Γιατί θέλουν, γιατί τους συμφέρει να είναι στην εξουσία οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και προπάντων οι 536 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να αγωνισθούν σκληρά με αγώνες πολιτικούς και κοινωνικούς να πέσει η κυβέρνηση της μειοψηφίας η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, μια κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται στους διεφθαρμένους ολιγάρχες, οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τα ΜΜΕ μιας στυγνής προπαγάνδας και τον κλεμμένο από τον Ελληνικό λαό εθνικό πλούτο της χώρας.

 Γκρεμίστε τους! Αυτό είναι σήμερα το Εθνικό Καθήκον κάθε Πατριώτη.

 Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014