Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!


Παρά το γεγονός, ότι είναι οι πρώτοι διαφημιστές του… successstory και της… ανάπτυξης που έρχεται, οι εξελίξεις στο κανάλι του BigBoss Μπόμπολα (mega), δείχνουν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Έτσι, ο BigBossκαταργεί το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τη νυχτερινή βάρδια του καναλιού, για να κάνει περικοπές, λόγω αναδουλειάς. Κι όπως επιμένουν οι… κακές γλώσσες, αυτή είναι μόνο η αρχή των περικοπών που θα ακολουθήσουν, το προσεχές διάστημα. Από Σεπτέμβριο έρχεται… καταιγίδα, με το μέλλον του καναλιού να είναι αβέβαιο!

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα να..... κλείσει το τσοντοκάναλο. Κι όσο γρηγορότερα συμβεί αυτό, τόσο το καλύτερο για την Πατρίδα και το Λαό!

(ΥΓ) 1: Ομοίως, ευχόμαστε με την ίδια ζέση, να κλείσουν και τα υπόλοιπα τσοντοκάναλα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. Δε θα μας λείψουν καθόλου!

(ΥΓ) 2: Όσον αφορά την κομμουνίστρια Λίζα Δουκακάρου, που εκφωνεί το νυχτερινό δελτίο του τσοντοκάναλου και θα μείνει άνεργη, δεν ξέρετε πόσο… λυπόμαστε. Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τα… κλάματα. Και τι κρίμα που το κόμμα της μοσχοπούλησε τον 902 και δε θα μπορέσει να βρει μια αξιοπρεπή σταλινική στέγη…

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ