Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η υποκρισία των ψευτοαριστερών - Κουράκης: Θα υπερασπιζόμουν Χρυσαυγίτη...


Επιχειρώντας να αμβλύνει τις αρνητικότατες εντυπώσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν στη κοινή γνώμη, εξαιτίας της ενέργειάς του να σπεύσει μαζί με την κυρία Κατριβάνου να συμπαρασταθεί στον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Σάββα Ξηρό, ο βουλευτής του Σύριζα Κουράκης
εξισώνει τους καταδικασμένους δολοφόνους της αριστερής τρομοκρατίας με νόμιμα εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο συμπαραστάτης των τρομοκρατών ισχυρίστηκε τα κάτωθι: «κανένα φλερτ με την 17 Νοέμβρη... η δήλωση που βγάλαμε χθες με την κ. Κατριβάνου μιλάει πολύ χαρακτηριστικά, ότι θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε βιαστή, χουντικό. Θα πήγαινα και για τον Ιωαννίδη και για Χρυσαυγίτη και για Κασιδιάρη και για όλους τους ανθρώπους». Επέμεινε μάλιστα, λέγοντας: «Οποιοσδήποτε βουλευτής θα πρέπει να υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των ανθρώπων για αξιοπρεπείς συνθήκες, για σεβασμό της προσωπικότητάς τους».

Η υποκρισία βεβαίως περισσεύει για τους ομοϊδεάτες των τρομοκρατών. Αφενός επιδιώκει να εξισώσει τους αριστερούς τρομοκράτες (τους οποίους υπερασπίζεται το συντριπτικό τμήμα της Αριστεράς) και ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή και αφετέρου αυτοπροβάλλεται ως προστάτης και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μόνο που η πραγματικότητα και η μέχρι τώρα στάση του τον αυτοδιαψεύδει.

Πού ήταν ο βουλευτής του Σύριζα Τ. Κουράκης, όταν η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έσερνε στη ΓΑΔΑ και στην Ευελπίδων σιδηροδέσμιους τον Αρχηγό και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπό τα φώτα των τηλεοπτικών συνεργείων της καθεστωτικής ενημέρωσης;

Τι συνέβη στα ανθρωπιστικά του κίνητρα όταν τους απαγορεύτηκε να έρθουν στη Βουλή για να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα;

Γιατί δεν εξέφρασε την αντίθεσή του στις πρωτοφανείς αποφάσεις των ανακριτικών αρχών, οι οποίες θέτουν σε κατ' οίκον περιορισμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ σε έναν ακόμη απαγορεύουν να συμμετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις;

Ιδιαιτέρως επιλεκτική είναι λοιπόν η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την οποία διακηρύσσει για προφανείς λόγους ο κύριος Κουράκης. Κατανοούμε την δυσχερή του θέση να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (την συμπαράσταση δολοφόνων αθώων πολιτών), αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να ψεύδεται συνειδητά, επιχειρώντας να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε για την αναφορά Κουράκη στο πρόσωπό του: "Θεωρώ προσβλητική και καταγγέλλω κάθε αναφορά στο όνομά μου για να δικαιολογηθούν οι "ερωτοτροπίες" του Σύριζα με δολοφόνους αθώων Ελλήνων πολιτών. Ο Κουράκης και οι Συριζαίοι βουλευτές έχουν μετατραπεί σε ουρά της μνημονιακής χούντας στην παράνομη πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Δεν λένε λέξη για τα δικά μας ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα που καταπατώνται βάναυσα. Δεν καταγγέλουν τις φυλακίσεις αθώων, την στέρηση του δικαιώματος ψήφου βουλευτών και την πρωτοφανή απαγόρευση να ομιλούν ελεύθερα εκπρόσωποι του λαού.

Ας μην παριστάνουν τους δήθεν ευαίσθητους όσοι χειροκροτούν την κατάλυση του Συντάγματος από την θλιβερή κουστωδία Σαμαρά-Βενιζέλου, που έχει στόχο την εξόντωση της Χρυσής Αυγής".