Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Θρήνος ακόμα και στα φερέφωνα του Μαξίμου: Πέφτει η ΝΔ, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!

Συνεχίζονται τα κακά μαντάτα για την καταρρέουσα χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, καθώς τα αποτελέσματα ακόμα και των δικών τους εταιρειών δημοσκοπήσεων αναδεικνύουν την τεράστια ήττα που έχουν υποστεί με την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.


Η βρώμικη σκευωρία, με την οποία παραμένουν παρανόμως προφυλακισμένοι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έχει αποκαλυφθεί και έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους μηχανορράφους.

Η ελληνική κοινωνία και ο νομικός κόσμος βοά και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές των φερεφώνων του Μαξίμου που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα πληρώσει πολύ ακριβά την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Πέραν του γεγονότος πως οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες στρέφονται μαζικά προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, καταρρέει συλλήβδην το "αντισυνταγματικό τόξο", καθώς αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που εκφράζει πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" που θα δημοσιευτεί αύριο τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 21,5%
Σύριζα 20,6%
Χρυσή Αυγή 6,1%
ΚΚΕ 4,9%
Πασόκ 4,3%
ΑΝΕΛ 4,1%
Δημάρ 1,6%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 30,6%
Αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας τον προηγούμενο μήνα είναι πως ΟΛΑ τα αποκόμματα ανεξαιρέτως εμφανίζουν πτώση, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που εμφανίζει άνοδο! Επιπλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος παραμένει αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.Τέλος, η αδιευκρίνιστη ψήφος που εμπεριέχει όλους αυτούς που διστάζουν να εκφράσουν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή λόγω της μιντιακής τρομοκρατίας, αλλά και όσους έχουν απογοητευθεί πλήρως από το βρώμικο πολιτικό σύστημα ξεπερνά το 30%.

Είναι ξεκάθαρο, αφού το παραδέχονται ακόμα και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, πως το Εθνικιστικό ποτάμι έχει φουσκώσει και είναι αναπόφευκτο πως θα ξεβρωμίσει τον τόπο! Ένα πρώτο δείγμα της λαϊκής οργής η καταρρέουσα χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά θα το λάβει αύριο από την μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα στις 19:00.