Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα χάνεται! Στοιχεία σοκ για την υπογεννητικότητα

Ανέκαθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστήριζε ότι το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας.
Ακόμη και η όποια αύξηση του πληθυσμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν πλασματική, καθώς αυτός αυξανόταν χάρη στην παρουσία των λαθρομεταναστών και όχι λόγω των γεννήσεων. Από το 2012 ούτε αυτό ισχύει, καθώς οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις.

Την 1η Ιανουαρίου 2013 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε στα 11.062.500 άτομα, από 11.123.000 το 2012, με τους θανάτους να ξεπερνούν τις γεννήσεις κατά 16.300 και η έξοδος ανθρώπων να ξεπερνάει την είσοδο κατά 44.200. Στην Ελλάδα δεν παίρνεται κανένα μέτρο κατά της υπογεννητικότητας καθώς δεν δίνεται καμία παροχή ώστε να στηρίζεται η οικογένεια. Αντιθέτως το 23% του πληθυσμού είναι άνεργο, οι φόροι αυξάνονται, ενώ οι μισθοί, τα επιδόματα, και οι καταθέσεις εξανεμίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από 1,4 εκατομμύρια ανέργους έχουμε και 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχους.

Οι άθλιες συνθήκες του μνημονίου αποτρέπουν ολοένα και πιο πολύ τη δημιουργία οικογένειας. Στη Χώρα μας ο δείκτης γονιμότητας ήταν 1,4 το 2010, κάτω από το μέσο όρο της Ε.Ε. (1,5) και πολύ πιο κάτω από το 2,1 που χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί ο πληθυσμός. Είναι θλιβερά εντυπωσιακό ότι ο δείκτης στην Πατρίδα μας έπεσε κάτω από το 2,1 το 1981 και συνέχισε να πέφτει. Η πλαστή ευημερία, δηλαδή, μετά την ένταξη στην Ε.Ε. συνέχιζε να ρίχνει  τον ρυθμό των γεννήσεων. Οι προβλέψεις της Ε.Ε. για το μέλλον είναι ακόμα πιο δυσοίωνες, καθώς θεωρείται ότι το 2050 το 58,8% του ελληνικού πληθυσμού θα είναι άνω των 65 (!) ετών (πίσω μόνο από την Ισπανία και την Ιταλία). Στην Ελλάδα της μνημονιακής κατοχής υπάρχει μια ακόμη αμείλικτη απειλή: ότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει ο επαρκής αριθμός Ελλήνων προκειμένου να επιβιώσουμε ως Έθνος.

Οι ξεδιάντροποι υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων όχι μόνο δεν παίρνουν το παραμικρό μέτρο στήριξης της γεννητικότητας, αλλά αντιθέτως κάνουν ότι μπορούν για να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Έχουν σκοπό να εξαφανίσουν το ελληνικό Έθνος και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι ενέργειές τους.

Γιώργος Μάστορας