Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Στις  15-11-2013 , τα  γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν την συναγωνίστρια και βουλευτή Ελένη Ζαρούλια,
η οποία μπροστά στα δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου, που είχαν κατακλύσει  ασφυκτικά την αίθουσα ομιλιών, απηύθυνε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό του Αρχηγού μας, μέσα από τα κελιά της τιμής με την προτροπή να τιμήσουμε όλοι την μνήμη και το αίμα των αδικοχαμένων  αδερφών μας , Γιώργου και Μανώλη, οι οποίοι  έγιναν με τη θυσία τους πανευρωπαϊκά πρότυπα αγώνα και τιμής  !!!
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταβολή του αξιακού συστήματος που επήλθε την βραδιά του Πολυτεχνείου. Αναφέρθηκε στους ιστορικούς μύθους που περιβάλλουν την συγκεκριμένη επέτειο, αλλά και στον κόσμο που κληροδότησε στην σημερινή Ελληνική Νεολαία η περιβόητη "γενιά του Πολυτεχνείου". Έναν κόσμο που οικοδομήθηκε πάνω στο αίμα των νεκρών της Κύπρου και έχει ως θεμέλιο λίθο του την λατρεία των διεφθαρμένων για το χρήμα. Έναν κόσμο, του οποίου ευθύς απόγονος είναι το σημερινό σύστημα της κλεπτοκρατίας που οδήγησε την Χώρα στα δεσμά του μνημονίου.