Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η Ψυχή του Χρυσαυγίτη.

Όλοι μιλούν για εμάς, τους Χρυσαυγίτες. Για το μυαλό μας, τη μόρφωσή μας, το χαρακτήρα μας, τις ιδέες μας. Όλοι μας ξέρουν. Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες.



Μιλούν για εμάς χωρίς εμάς! Αυτό άλλωστε είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας τους. Όλοι αυτοί οι βολεμένοι, όλα αυτά τα golden λαμόγια, αυτοί οι άθλιοι ανθέλληνες, οι δήθεν μορφωμένοι, αλλά χωρίς ψυχή, αυτοί που έχουν φροντίσει τόσα χρόνια να καλύψουν τη σαπίλα τους με πολλές στρώσεις λούστρου.

Και τα κατάφερναν μια χαρά! Ώσπου βρεθήκαμε εμείς, μια χούφτα Εθνικιστές που με μόνο κίνητρο την αγάπη μας για το Έθνος και μόνο όπλο μας την αλήθεια, τους αποκαλύψαμε, διαλύσαμε το λούστρο και φέραμε στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό. Έναν τερατόμορφο εαυτό που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν ούτε πίσω από τα επώνυμα κοστούμια και τα ακριβά αυτοκίνητα ούτε πίσω από τις υψηλές γνωριμίες και τους δημοσιογράφους υπερασπιστές.

Η δυσωδία τους ξύπνησε τους Έλληνες, είδαν και κατάλαβαν. Άρχισαν να ψάχνουν την αλήθεια, ο δρόμος ένας και δύσκολος, σπαρμένος με εμπόδια κι αγκάθια, αλλά δεν φοβούνται να τον ακολουθήσουν. Μπροστά εμείς ενωμένοι σα μία γροθιά. Μας φιμώνουν αλλά η φωνή μας είναι πιο δυνατή, μας λασπολογούν αλλά η αλήθεια μας δε σπιλώνεται, μας φυλακίζουν αλλά οι ιδέες μας είναι πέρα και πάνω από κάθε φυλακή, μας πυροβολούν αλλά οι σφαίρες τους μας οδηγούν στην αθανασία.

Δε λυγίζουμε, δε φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω. Όσο μας χτυπούν εμείς ατσαλωνόμαστε, όσες φορές κι αν μας ρίξουν εμείς σηκωνόμαστε, όσο κι αν προσπαθούν να μας διαλύσουν εμείς γινόμαστε ένα.

Αυτή είναι η ψυχή του Χρυσαυγίτη. Φτιαγμένη ν΄αντέχει στα δύσκολα, να αντιστέκεται στο φόβο, να θεριεύει απέναντι στους εχθρούς και στο τέλος να νικά. Γιατί η Νίκη είναι κοντά, το τέλος του δρόμου πλησιάζει, η μέρα της λύτρωσης φτάνει. Η Νέμεση θα δώσει στο σύστημα αυτά που του αξίζουν, και το Έθνος θα σωθεί. Η ψυχή του Χρυσαυγίτη θα νικήσει το θάνατο και θα γραφτεί στην ιστορία.

Ζήτω η Νίκη!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ