Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μετά τα κασκόλ, ήρθαν οι... κούπες - Νέα γελοία προσπάθεια στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής!

Συνεχίζουν ακάθεκτα τα παπαγαλάκια του Δένδια τον βρώμικο πόλεμο ψεύδους και δημιουργίας εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής με νέες σκηνοθεσίες.



Πριν 10 μήνες πάλι στον Βόλο είχαν προσπαθήσει να συνδέσουν την Χρυσή Αυγή με τρεις συλληφθέντες για εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ, τοποθετώντας μπλούζες και κασκόλ του Κινήματος δίπλα σε γκλοπ. Παρά την λαϊκή κατακραυγή και την κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου συνεχίζουν την ίδια τακτική.

Σήμερα η αστυνομία προσήγαγε τον 51χρονο Διοικητή του Λόχου Στρατηγείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε ανανεώσει τις άδειες για τα κυνηγετικά όπλα που κατείχε νόμιμα.

Τα παπαγαλάκια του Δένδια πιστά στην τακτική τους να δημιουργούν εντυπώσεις εναντίον του Κινήματος τοποθέτησαν για ακόμη μια φορά δίπλα στα ευρήματα από την έρευνα στο σπίτι του αξιωματικού κασκόλ, κούπες μέχρι και πετσέτες και αναπτήρες με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής!

Από πότε αποτελεί ποινικό αδίκημα η κατοχή μπρελόκ, φωτογραφιών ή βιβλίων; Πώς συνδέεται ένα κόμμα με οποιαδήποτε ενέργεια, αν στο σπίτι οποιουδήποτε κατηγορουμένου βρίσκεται προπαγανδιστικό υλικό που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το διαδίκτυο και από παντού; Μήπως βρέθηκαν κασκόλ κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας ή και άλλα βιβλία; Αυτά γιατί δεν εμφανίστηκαν;

Οι προσπάθειες των φερέφωνων του Δένδια για να στοχοποίησουν την Χρυσή Αυγή και να δημιουργήσουν για ακόμη μια φορά ανύπαρκτα κατηγορητήρια είναι καταγέλαστες!
Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο από το έγκυρο defencenet.gr, όπου με αυτήν την υπόθεση αναδεικνύεται η προσπάθεια διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και ο εσωκομματικός πόλεμος Δένδια - Αβραμόπουλου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ΓΕΕΘΑ πριν δύο μήνες είχε ολοκληρώσει έρευνα σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε κανενός είδους "διείσδυση" με την έννοια της παράνομης πράξης του Λαϊκού Συνδέσμου στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Προσπάθεια διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή το κυνήγι μαγισσών που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αφού συνελήφθη διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών για... κάτι κυνηγετικά όπλα που οι άδειές τους είχαν λήξει (άρα γνώριζαν οι αρχές ότι είχε αυτά τα δύο όπλα, άσχετα αν είχαν δεν είχαν ανανεωθεί οι άδειες) και δύο συλλεκτικά πιστόλια.

Ο συγκεκριμένος ήταν διοικητής στον Λόχο Στρατηγείου της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Δηλαδή, είχε ανάγκη δυο πιστόλια και δυο κυνηγετικά όταν είχε στην διάθεσή του ολόκληρες μονάδες πυροβολικού και τεθωρακισμένων (LEO1A5, M113), αντιαρματικών  κλπ; Γελοία πράγματα από μόνα τους... Υπενθυμίζουμε ότι οι Πεζοναύτες αποτελούν την πλέον επίλεκτη μονάδα του Ελληνικού Στρατού και είναι η πιο "σκληροτράχηλη" μονάδα, πλην των Ειδικών Δυνάμεων, λόγω των πολλαπλών καθηκόντων που αναλαμβάνει. Είναι η μοναδική μονάδα που τα στελέχη της ασκούνται σε ειδικά αντικείμενα

Οι λόγοι της δίωξης ήταν καθαρά προσχηματικοί, αυτό που ενοχλούσε ήταν η υποτιθέμενη πολιτική του προτίμηση στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ήταν, όμως μόνο στόχος ο συγκεκριμένος στρατιωτικός ή ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θεωρείται από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδια ως εσωκομματικός αντίπαλός του, αφού και οι δύο εμφανίζονται ως "δελφίνοι" στην μετά Σαμαρά εποχή που πλησιάζει με γοργά βήματα; Μην ξεχνάμε ότι το ΓΕΕΘΑ είχε ολοκληρώσει έρευνα σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε κανενός είδους "διείσδυση" με την έννοια της παράνομης πράξης του Λαϊκού Συνδέσμου στις Ένοπλες Δυνάμεις. Άρα εκτίθεται και το ΓΕΕΘΑ, αλλά πάνω απ'όλα εκτίθεται ο Δ.Αβραμόπουλος ή καλύτερα γίνεται προσπάθεια να εκτεθεί...

Πληροφορίες μας λένε ότι κανείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν γνώριζε την υπόθεση και την επικείμενη σύλληψη. Να σημειώσουμε επίσης ότι η αντιτρομοκρατική είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν έχει δικαιοδοσία επί του στρατεύματος και αν η σύλληψη αυτή καθ'αυτή είναι νόμιμη.

Παρατίθεται το δελτίο Τύπου της αστυνομίας: Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη χθες (21.11.2013), σε περιοχή της Μαγνησίας, 51χρονος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στα νεοταξίτικα ΜΜΕ προσπαθούν να κατηγορήσουν το στέλεχος για τις προτιμήσεις του σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Κάτι που δείχνει ότι ο σκοπός της δίωξής τους είναι πολιτικός. Ζούμε εποχές που νομίζαμε ότι είχαν περάσει ανεπιστρεπτί.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-πιστόλι CZ των 9 mm, χωρίς γεμιστήρα
-πιστόλι BAYARD των 7,65 με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια
-πιστόλι φωτοβολίδων τύπου στυλό
-γεμιστήρες και θήκες που περιείχαν συνολικά 167 φυσίγγια
-δεκατέσσερα φυσίγγια των 9 mm
-δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνα και δίκαννο), οι άδειες των οποίων είχαν λήξει
-συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (tazer)
-μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ
-κυνηγετικό μαχαίρι
-τρεις ξιφολόγχες
-τριάντα τρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
-DVD μέσα σε θήκη, με εντυπωμένες εικόνες της Χρυσής Αυγής
-διάφορα αντικείμενα, όπως πόστερ – κούπες – κανάτες – πετσέτα – αναπτήρες με το έμβλημα της 21ης Απριλίου, ενώ σε μερικά από αυτά αναγράφεται «Χρυσή Αυγή Κρήτης»
-καπέλο τύπου τζόκεϋ, με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής
-δέκα βιβλία με ναζιστικό περιεχόμενο (Ποιος το ορίζει αυτό; Όλοι μπορούν να διαβάζουν ότι θέλουν)
-φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
-δύο κινητά τηλέφωνα.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος την σκευωρία που έχει στηθεί στην υπόθεση και την προσπάθεια εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων.