Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ενάντια στις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό και αμετακίνητο στη δέσμευση έναντι του Ελληνικού Λαού για αδιάκοπο Πολιτικό Αγώνα κατά του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και της ξενοκρατίας, διοργανώνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Σύνταγμα, μεγάλη Εθνικιστική συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Δικαιοσύνης με κυρίαρχο αίτημα την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Αρχηγού μας, Ν. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά και Ι. Λαγού.

Η συγκέντρωση του Σαββάτου στο Σύνταγμα δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία των κινητοποιήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ενάντια στην πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης εις βάρος του Κινήματός μας, κατ' εντολή ξένων κέντρων εξουσίας. Είχαν προηγηθεί οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε ΓΑΔΑ και Ευελπίδων και βέβαια η συγκλονιστική συγκέντρωση της 26ης Οκτωβρίου στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών, στο σταθμό Λαρίσης. Συγκέντρωση στην οποία 10.000 Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες βροντοφώναξαν στην αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά πως «η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει»!

Εκείνη η συγκέντρωση της 26ης Οκτωβρίου αποτέλεσε ένα ηχηρότατο ράπισμα για την κυβέρνηση της ξενοκρατίας και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα. Διότι ήταν η κυβέρνηση και οι λακέδες της δημοσιογραφίας που παραμύθιαζαν τον Ελληνικό Λαό πως η Χρυσή Αυγή εξαλείφτηκε και τα γραφεία της είναι άδεια και κλείνουν. Μέσα σε πρωτόγνωρο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας όμως, 10.000 Ελληνίδες και Έλληνες έδωσαν την απάντησή τους στις παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας βροντερό παρών στο Εθνικό Προσκλητήριο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα έκανε τότε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να αποτύχει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών της: έστειλε τις διμοιρίες των ΜΑΤ να αποκλείσουν το χώρο γύρω από τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, επιχειρώντας να τρομάξει τους Έλληνες που αποφάσισαν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Επιπρόσθετα, είχε προχωρήσει στην άθλια μεθόδευση να κλείσει τους κοντινούς στην Τ.Ο. Αθηνών σταθμούς του Μετρό, με προφανή σκοπιμότητα να περιορίσει τη μαζική συμμετοχή του Ελληνικού Λαού στην πολιτική εκδήλωση.

Και οι ανωτέρω κυβερνητικές αθλιότητες της 26ης Οκτωβρίου είχαν γίνει σε συνδυασμό με τη δράση του αριστερού παρακράτους, το οποίο πραγματοποίησε παράνομες αντισυγκεντρώσεις στην ίδια περιοχή, με τη συμμετοχή μαρξιστικών, ανθελληνικών συμμοριών και την αρωγή λαθροεισβολέων, που επιδόθηκαν στην τρομοκράτηση και τις επιθέσεις στους Έλληνες κατοίκους της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, υπό την ανοχή και ενθάρρυνση της αστυνομίας του Δένδια.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως οι ίδιες μεθοδεύσεις αντεθνικού Κράτους και ανθελληνικού παρακράτους θα λάβουν χώρα και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Οι μεθοδεύσεις αυτές όμως, φαντάζουν ως κακόγουστα αστεία μπροστά στην ατσάλινη Θέληση του Ελληνικού Λαού να διαμαρτυρηθεί για τις αντισυνταγματικές πρακτικές της ξενόδουλης κυβέρνησης, η οποία δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, κρατά παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό και δύο βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο εκφράζει σήμερα εκατομμύρια Ελλήνων!

Καμία παράνομη μεθόδευση και κανένα βρώμικο σχέδιο των νοσηρών κυβερνητικών εγκεφάλων, δεν μπορεί να λυγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές! Αν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, προκάλεσαν τον πανικό σε κυβέρνηση και κόμματα της κλεπτοκρατίας αλλά και στους νταβατζήδες της ενημέρωσης-εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, η μεγαλειώδης Εθνικιστική συγκέντρωση του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα, θα σημάνει την αρχή του τέλους της Τυραννίας ενός φύσει και θέσει αντεθνικού Καθεστώτος!

Σύνταγμα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 19:00

Ο Ελληνικός Λαός εκφράζει δυναμικά και ειρηνικά το αίτημά του για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού!

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει!