Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής έχουν στοιχειώσει το καθεστώς -Νυχτερινή έφοδος στα κελιά!

Η Χρυσή Αυγή τους έχει κάνει να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Η Χρυσή Αυγή τους έχει προκαλέσει έναν πρωτοφανή πανικό, ο οποίος τους οδηγεί στη μία γκάφα μετά την άλλη.
Ο παράνομα προφυλακισμένος και πολιτικά διωκόμενος Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές Ι. Λαγός και Χ. Παππάς στοιχειώνουν κάθε βήμα της αντεθνικής κυβέρνησης των υποτακτικών.

Σ' αυτό το σκηνικό τρόμου για την κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, καμία έκπληξη δεν προκαλεί η κατόπιν άνωθεν εντολής έφοδος στα κελιά του Αρχηγού, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού το βράδυ της Δευτέρας. Η κυβέρνηση κινητοποίησε την διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και εκείνη με τη σειρά της διέταξε οκτώ φύλακες να πραγματοποιήσουν νυχτερινή έφοδο στα κελιά του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος προς αναζήτηση κινητών τηλεφώνων!

Ο απόλυτος εξευτελισμός της αντεθνικής κυβέρνησης και ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού έγκειται στο γεγονός πως η αφορμή της εσπευσμένης κινητοποίησης και της αγωνιώδους εφόδου υπήρξε φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του Κινήματος την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό σε παλαιότερη ομιλία του στην Κύπρο με φόντο την Ελληνική Σημαία. Η ανάρτηση στη κεντρική σελίδα του Κινήματος αφορούσε την απάντηση του συναγωνιστή Ι. Λαγού προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, κατόπιν της απόρριψης εκ μέρους του υπουργού του αιτήματος του Γιάννη Λαγού να αναρτήσει στο κελί του την Ελληνική Σημαία.

Τα «λαγωνικά» του αντεθνικού Καθεστώτος, βλέποντας την ανάρτηση θεώρησαν πως η φωτογραφία προέρχεται από το κελί του συναγωνιστή Λαγού, επομένως οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, η κατοχή του οποίου απαγορεύεται από τον κανονισμό της φυλακής! Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης, πως η έφοδος έγινε κατόπιν «πληροφοριών οτι οι προφυλακισμένοι χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα, κάτι που απαγορεύει ρητά ο κανονισμός της φυλακής, αλλά και έπειτα από την ανάρτηση φωτογραφίας του Λαγού μέσα από το κελί στο site της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο κινητά δεν βρέθηκαν»!

Όπως κατεδείχθη, το μόνο που κατόρθωσε η κυβέρνηση των υποτακτικών ήταν να καταστεί περίγελος στο πανελλήνιο, ο δε ζήλος της στην ανακάλυψη των κινητών τηλεφώνων δεν μπορεί παρά να την θέσει στην κορυφή της χλεύης του Ελληνικού Λαού. Μετά από το νέο κατόρθωμα αυτογελοιοποίησης της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά εξαιτίας μιας φωτογραφίας του συναγωνιστή Λαγού, ερμηνεύεται και η εμμονή του Καθεστώτος στα παραμύθια ψευδομαρτύρων περί σφαγής αμνοεριφίων, τανκς που θα εισβάλλουν στη Βουλή και του κρυμμένου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, τα οποία ακόμη αναζητούνται.

Αποδεικνύεται με τον πλέον κωμικοτραγικό τρόπο, πως οι κυβερνώντες δεν είναι απλώς ανόητοι, είναι επικίνδυνα ανόητοι! Κι όμως αυτοί οι ανόητοι, διαπραγματεύονται τάχα με τους διεθνείς τοκογλύφους την συνέχιση της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, την ίδια στιγμή που έχουν παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακίσει τον Αρχηγό και δυο βουλευτές ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος που χαίρει της στήριξης και της εμπιστοσύνης εκατομμυρίων Ελλήνων.

Η φωτογραφία του Συναγωνιστή Λαγού και Κασιδιάρη από την επίσκεψη στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2012