Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Προπαγανδίζουν τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για τα προνόμια του συστήματος ως έργο άλλων

Η προπαγάνδα φαίνεται ότι αποτελεί το τελευταίο προπύργιο στο οποίο προσπαθεί διακαώς να γαντζωθεί το καθεστώς προκειμένου να επιχειρήσει την αποτροπή της διάλυσης της κλεπτοκρατίας.
Δυστυχώς, βέβαια, για αυτούς το τελευταίο τους προπύργιο έχει σαθρά θεμέλια γιατί η αξιοπιστία που εμπνέουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ στον Ελληνικό Λαό είναι μηδενική. Αυτό είναι δε εξαιρετικά ορθό διότι η προπαγάνδα που έχει εφαρμοστεί στον Ελληνικό Λαό, στα χρόνια ύπαρξης των ΜΜΕ, είναι διαχρονικά ψευδής και δόλια, με αποκλειστικό στόχο την εξαπάτηση και την χειραγώγηση του κοινού.

Τρανό παράδειγμα των παραπάνω η χθεσινοβραδινή προπαγανδιστική φιέστα που στήθηκε στον Alpha με βάση το θέμα των βουλευτικών μισθών. Εκεί παρουσιάστηκε εκτενώς το θέμα των υπέρογκων μισθών που λαμβάνουν οι βουλευτές, κάνοντας παράλληλα διαφήμιση σε κόμμα που πλέον δεν έχει ελπίδα ούτε καν να εισέλθει στο κοινοβούλιο και το οποίο δεν είχε καμία απολύτως ανάμιξη στην αποκάλυψη σχετικά με το ζήτημα. Ο λόγος για αυτή την απροκάλυπτη διαφήμιση ήταν διπλός, αφού πρώτον έπρεπε να κρυφτεί το γεγονός ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή απεκάλυψε το ζήτημα και δεύτερον έπρεπε να στηθεί μία επιχείρηση ανάστασης του διαλυμένου πλέον πρώην κυβερνητικού εταίρου.

Φυσικά κανείς στην εκπομπή δεν είπε ότι επί σαράντα χρόνια μεταπολίτευσης κανείς δεν έσπαγε την «ομερτά» σχετικά με τον βουλευτικό μισθό, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως μύθος, μέχρι την στιγμή που η Χρυσή Αυγή έσπασε το απόστημα. Κανείς δεν είπε ότι ο βουλευτικός μισθός, το αφορολόγητο των βουλευτών και πολλά άλλα παρόμοια, δεν θα αποκαλυπτόντουσαν ποτέ αν δεν επενέβαινε η Χρυσή Αυγή. Το παραπάνω είναι αξιωματικά βέβαιο δεδομένης της επί 40 χρόνια συνεχιζόμενης «ομερτά» που επικρατούσε πάνω στο ζήτημα.

Τώρα που αποκαλύφθηκε εν τέλει η πρόκληση αυτή των «δημοκρατών» έναντι του Ελληνικού Λαού, τα κανάλια έσπευσαν να «χρεώσουν» το ζήτημα σε βουλευτές που κύριο έργο τους έχουν την παραγωγή ανθελληνικού και παγκοσμιοποιητικού έργου, προκειμένου να στηριχθούν τα «μαξιλαράκια» του Σαμαρά, οι άνθρωποι που όταν έρθει η κρίσιμη ώρα για την κυβέρνηση θα δώσουν την ψήφο τους για την επιβίωση της μνημονιακής λαίλαπας.

Εμείς από την πλευρά μας αφήνουμε τα καθεστωτικά μέσα στην καθεστωτική παραπληροφόρηση τους, αισθανόμενοι χαρούμενοι που αποκαλύψαμε ένα από τα μυστικά της κλεπτοκρατίας στον Ελληνικό Λαό, ασχέτως αν τα παπαγαλάκια προσπαθούν αυτό να το διαστρεβλώσουν. Τους προτρέπουμε δε να ανοίξουν το ζήτημα και νομοθετικά και να μην περιοριστούν μόνο στην διαφήμιση καθεστωτικών κομμάτων, ορμώμενοι από κομματικά ελατήρια. Εμείς,  θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, που είναι να αποκαλύπτουμε τα ψέμματα και να καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα, ασχέτως της προπαγάνδας των καναλιών. Αυτή την είχαμε πάντοτε ενάντια μας και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για αυτό.

Έτσι και αλλιώς δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς, αλλά στον Ελληνικό Λαό. Δεν λογοδοτούμε σε αυτούς, αλλά στην Πατρίδα, τους αγέννητους και τους νεκρούς αυτής. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε να πράττουμε το Καθήκον μας, ασχέτως της προπαγάνδας τους που περιλαμβάνει «σφαιρική» παραπληροφόρηση, διαλύοντας κομμάτι κομμάτι την αντεθνική φύση του καθεστώτος.