Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ενοχλήθηκε ο Κοντονής που οι Χρυσαυγίτες κρατούν Ελληνικές Σημαίες - ΒΙΝΤΕΟ

Το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία, την Ισονομία και τον πλουραλισμό αυτοί που καπηλεύονται τις συγκεκριμένες έννοιες, το βλέπουμε σε καθημερινή βάση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ένα ακόμη τέτοιο ενδεικτικό περιστατικό αφορά και την σημερινή πρωινή «ενημερωτική» εκπομπή της Τσαπανίδου στο STAR, όπου σε μία ακόμη αποθέωση του μονολόγου και της παραπληροφόρησης, ομιλούσαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς, εννοείται, την παρουσία κάποιου εκπροσώπου μας. Σχολιάζοντας την παρουσία των μελών και των οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το πρωί της Δευτέρας έξω από τον Άρειο Πάγο οι ψευτοδημοκράτες πολιτικάντηδες, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή, έδειξαν το πόσο σέβονται την ψήφο του Ελληνικού Λαού και την ελεύθερη διακίνηση τόσο των Ιδεών όσο και των ανθρώπων.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος νοιαζόμενος για το πολιτικό του μέλλον έπαψε να παριστάνει τον αντιμνημονιακό, φεύγοντας από τους ΑΝΕΛ και επιστρέφοντας στο «μαντρί» της ΝΔ, δεν κράτησε κανένα πρόσχημα ζητώντας να απαγορευτεί (!) η συγκέντρωση που διοργανώνει το επόμενο Σάββατο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δείχνοντας το πόσο ανελεύθερη και αδίστακτη έχει γίνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση και ιδιαιτέρως η ΝΔ.

Μπροστά στην εξυπηρέτηση των ανθελληνικών σχεδίων των αφεντικών τους οι πολιτικοί υπάλληλοι της εντολοδόχου κυβέρνησης δείχνουν το πραγματικό κατασταλτικό πρόσωπό τους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτοί οι «ευσεβείς πόθοι» του Μαρκόπουλου εισακουστούν από τον συνάδελφο του Νίκο Δένδια, καθώς και από τον κομματικό του προϊστάμενο Αντώνη Σαμαρά. Μια αδίστακτη και ανάλγητη κυβέρνηση, όμως, η οποία έχει παραδώσει την Χώρα στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, «κινεζοποιεί» καθημερινά τον Ελληνικό Λαό, προχωρά σε πρωτοφανείς παράνομες και ανήθικες διώξεις ενός Νομίμου και Εντίμου Κοινοβουλευτικού Κόμματος με πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές και με τις πράξεις της είναι ο ηθικός αυτουργός των δολοφονιών δύο Μελών αυτού του Κόμματος, δεν το έχει σε τίποτα να απαγορεύσει, έτσι για «ψύλλου πήδημα», μια πολιτική συγκέντρωση. Και μ’ αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν ότι ο όρος «κοινοβουλευτική χούντα» δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Ο «έτερος καπαδόκης» της παρεούλας του «συνταγματικού τόξου» ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος πέρα από τα σιχαμερά υπονοούμενα που άφηνε για τις δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη (τόσο δύσκολο του είναι να παραδεχτεί ότι υπάρχει κόκκινη τρομοκρατία) είχε το θράσος «να ενοχληθεί» από την παρουσία μας στα δικαστήρια με Ελληνικές Σημαίες, υποστηρίζοντας ότι η Σημαία πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Επειδή η αποθέωση της τηλεοπτικής υποκρισίας δεν μας έδωσε το δικαίωμα να απαντήσουμε απευθείας στον τύπο αυτό, του λέμε τώρα ότι η Ελληνική Σημαία ενώνει Εκείνους που είναι Υπερήφανοι γι’ αυτήν, την σηκώνουν ψηλά και την σέβονται. Όχι εκείνους που την καίνε και την αποκαλούν κουρελόπανο. Όπως, βεβαίως, δεν ενώνει και τους πολιτικάντηδες εκείνους που τους υποστηρίζουν. Μια συνομιλία με τον «σύντροφο» Νάσο Θεοδωρίδη, γύρω απ’ αυτό το θέμα, θα δείξει τον «σεβασμό» του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική Σημαία.

Για μια, όμως, υπερκομματική κουβεντούλα μπορεί να απευθυνθεί στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη της ΝΔ, με την αξέχαστη ατάκα του «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία». Τελειώνοντας με αυτές τις δύο απαράδεκτες φιγούρες της πολιτικής ζωής του τόπου έχουμε να τους πούμε πως πίσω από τις φαινομενικά κομματικές διαφορές τους υπάρχει η κοινή προσήλωσή τους στο ανθελληνικό αυτό σύστημα, η οποία εκφράζεται από το απύθμενο μίσος που εκφράζουν τόσο αυτοί όσο και οι φορείς τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν θα τους περάσει!

Γιώργος Μάστορας