Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Άκου Ελληνικέ Λαέ!

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων Προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν».



Εάν ο εκλογικός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος την 17η του Ιουνίου 2012, υπήρξε η Νίκη της Θέλησης των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε η πορεία του Πολιτικού μας Αγώνος από τότε και μέχρι σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη τον ανήθικο και  βρώμικο πόλεμο του Καθεστώτος και όσα τρομερά έχουν συμβεί, αποτελεί αναμφισβήτητα τη Νίκη της Πίστεως ενός ολόκληρου Λαού στην Πατρίδα και στο Λαϊκό Εθνικισμό.

Αρκεί κανείς να αναλογιστεί τις συνθήκες υπό τις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναμετράται με τις κομματικές συμμορίες της Δεξιάς και της Αριστεράς, οι οποίες από κοινού και με μεθοδικό σχέδιο, καταλήστεψαν και καταληστεύουν τους Έλληνες, τους εξαθλιώνουν και τους οδηγούν στον αφανισμό και τέλος, ξεπουλούν την ιερή γη των Προγόνων μας. Αρκεί δηλαδή καθένας να αναλογιστεί, πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει απτόητο και ακατάβλητο τον Πολιτικό Αγώνα, εν μέσω πρωτοφανών αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων και εσχάτως εν μέσω των σφαιρών των ακροαριστερών τρομοκρατών.

Μέχρι προ ολίγων μηνών, οι ψευτοδημοκράτες πολιτικοί και οι δημοσιορουφιάνοι (εκείνοι δεν μας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Έλληνες Εθνικιστές, οπότε κι εμείς με τη σειρά μας, δεν τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να αποκαλούνται δημοσιογράφοι) διατείνονταν πως η Χρυσή Αυγή και η παρουσία της στη Βουλή των Ελλήνων, πλήττει τη διεθνή εικόνα της χώρας! Τι μας έλεγαν δηλαδή; Πως η πολιτική έκφραση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, προσβάλλει την αισθητική και το «δημοκρατικό» αίσθημα των ξένων!

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ρωτούμε τους εγχώριους ψευτοδημοκράτες πολιτικούς και δημοσιορουφιάνους: οι μίζες και τα αμέτρητα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων της Αριστεράς και της Δεξιάς, δεν έπληξαν τη διεθνή εικόνα της χώρας, το κύρος και βεβαίως την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου Λαού; Οι 4.000 αυτοκτονίες, η λιμοκτονία και η ανείπωτη εξαθλίωση συνεπεία των μνημονίων, δεν πλήττει την διεθνή εικόνα της Ελλάδος; Ή μήπως η εικόνα αυτή δεν πλήττεται από τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και δύο βουλευτών ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, το οποίο υποστηρίζεται από σημαντικότατο τμήμα του Ελληνικού Λαού; Ή μήπως η ακροαριστερή τρομοκρατία (την οποία το ίδιο το αντεθνικό Καθεστώς ανέχεται και συντηρεί επί δεκαετίες) και οι πολιτικές δολοφονίες δύο Ελλήνων Εθνικιστών, αποτελούν στοιχεία για τα οποία οι πολιτικοί απατεώνες και οι δημοσιορουφιάνοι, περηφανεύονται με κομπασμό στους ξένους;

Σε αντίθεση με την κυβέρνηση Σαμαρά ( για την ιστορική ακρίβεια ο όρος συγκυβέρνηση είναι ορθότερος, για να περιλαμβάνει και το συνεταιρικό 3% που εκπροσωπεί σήμερα το μιζο-ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου), η οποία καταπατά το Σύνταγμα ασκώντας πολιτική όχι υπηρετώντας τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αλλά με γνώμονα υποσχέσεις που δίνει προς ξένα κέντρα εξουσίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν νιώθει καμία απολύτως ανάγκη να απολογηθεί στους ξένους. Λόγο δίνουμε μόνο στον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό! Αν η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν αποδεχτεί, με τον ένα ή άλλο τρόπο, πως η Ελλάδα βρίσκεται υπό την διοίκηση των διεθνών τοκογλύφων, τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ορθώνοντας περήφανα τα Λάβαρα της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού, διακηρύσσει μεγαλοφώνως πως καμία απόφαση του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας δεν το δεσμεύει και συνεπώς καθιστά κρυστάλλινα σαφές πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και ακολούθως η ραγδαία αποδοχή των πολιτικών της θέσεων από ολοένα και ευρύτερο λαϊκό φάσμα, σήμανε κόκκινο συναγερμό στις τάξεις των εγχώριων και διεθνών εχθρών του Ελληνικού Λαού. Η πολεμική ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, διήλθε από διάφορα στάδια. Το έργο τούτο, ανέλαβαν αρχικά τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Δια του αποκλεισμού των εκπροσώπων του Κινήματος από κάθε μέσο, ούτως ώστε να φιμωθεί η φωνή των Εθνικιστών. Ο σκόπελος τούτος (για να κατανοήσει κανείς τον πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή, δεν έχει παρά να φανταστεί σε τι επίπεδα θα βρίσκονταν τα ποσοστά της ΝΔ, του Σύριζα, του ΚΚΕ, των ΑΝ.ΕΛ. και της ΔΗΜ.ΑΡ. εάν οι εκπρόσωποί τους αποκλείονταν από κάθε μέσο ενημέρωσης – δεν ανέφερα το ΠΑΣΟΚ διότι δεν είμαι ο Αντώνης Σαμαράς για να αναστήσω τους πολιτικά και κοινωνικά πεθαμένους) προσπεράστηκε με την αμείωτη κοινωνική και πολιτική δράση του Κινήματός μας, η οποία έγινε με ενθουσιασμό δεκτή σε κάθε γωνιά της Πατρίδος. Οπότε τα στρατευμένα φερέφωνα του Καθεστώτος, οι καλοπληρωμένοι δημοσιορουφιάνοι, πέρασαν στη δεύτερη φάση της αποστολής τους, ήτοι την ακατάπαυστη σπίλωση και συκοφάντηση της πολιτικής και κοινωνικής μας δράσης και του Πολιτικού μας Οργανισμού εν γένει.

Καθ’ ότι όμως, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον (δημοσιο)ρουφιάνο κανείς, η προπαγάνδα των εχθρών του Λαού μας έπεσε στο κενό, ανίκανη να κατασιγάσει τη Θέληση των Ελλήνων. Ως εκ τούτου, ανέλαβε δράση η αντεθνική κυβέρνηση, αφού πρώτα έλαβε τις οδηγίες της από τους ξένους.

Έτσι εξαπολύθηκε το κυνήγι μαγισσών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με τις πρωτοφανείς, παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις, οι οποίες οδήγησαν στην πρωτόγνωρη για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα απόφαση της προφυλάκισης του Αρχηγού του Κινήματος και δύο βουλευτών, εκλεγμένων από τον Ελληνικό Λαό. Πάνω στη βιασύνη όμως, να ικανοποιήσει η αντεθνική κυβέρνηση τους εντολείς της, λησμόνησε να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία τις αστείες και χαλκευμένες κατηγορίες. Αποτέλεσμα αυτής της μοιραίας για το Καθεστώς παράβλεψης, ήταν να ατσαλωθεί το φρόνημα και το ηθικό των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και να κατανοήσει η πλειοψηφία του Λαού μας, δύο πράγματα:

α) πως ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι ανιδιοτελής και δίκαιος. Γίνεται με ένα μονάχα στόχο: να ελευθερωθεί η Πατρίδα και ο Λαός μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους.

β) πως η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η οποία παραμένει συνεπής στις θέσεις της, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Κι όταν η Χρυσή Αυγή μιλά για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της εξαθλίωσης του Λαού μας, τότε δεν υπάρχει χώρος ούτε για χάδια, ούτε για συγχωροχάρτια, παρά μόνο για παραδειγματική Τιμωρία.

Καθώς λοιπόν η άθλια κυβερνητική μεθόδευση και σκευωρία γνώρισε την περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την πραγματική λαϊκή δύναμη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ενεργοποιήθηκαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί του Καθεστώτος. Οι ακροαριστεροί τρομοκράτες δολοφόνησαν τους Εθνικιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μέσω μιας παραληρηματικής προκήρυξης, από την οποία απουσιάζει μια φράση η οποία συμπυκνώνει όλο της το νόημα. Και η φράση αυτή, δεν είναι άλλη από το επιφώνημα «ζήτω το Καθεστώς»!

Άλλωστε Καθεστώς και τρομοκράτες, έχουν τον ίδιο εχθρό: το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Κι επιπλέον, η τρομοκρατική ενέργεια και η πολιτική δολοφονία δύο νέων Ελλήνων Εθνικιστών, χαιρετίστηκε εμμέσως από το Καθεστώς, δια της μη καταδίκης από τα χείλη των ανώτατων πολιτειακών παραγόντων.

Ας καταστεί ξεκάθαρο τούτο: στόχος τόσο των αντισυνταγματικών διώξεων του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος από την αντεθνική κυβέρνηση, όσο και των παρακρατικών της μαρξιστικής Αριστεράς είναι ο ίδιος και αυτός, ήτοι η Πολιτική Τρομοκρατία προς τον Ελληνικό Λαό!

Στο κλίμα της Πολιτικής Τρομοκρατίας που εξαπέλυσαν κυβέρνηση και τρομοκράτες της αριστεράς, δεν θα μπορούσαν να μην συμβάλλουν και οι δημοσιορουφιάνοι. Αποδεικνύοντας την ανηθικότητα και πετώντας κάθε προσωπείο «ανθρωπισμού», τον οποίο κατά πάγια τακτική επικαλούνται όταν μας κατηγορούν, έφτασαν μέχρι του σημείου να γράψουν για τους δύο Μάρτυρες του Λαϊκού Εθνικισμού, Φουντούλη και Καπελώνη: «ήξεραν που πήγαιναν όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη Χρυσή Αυγή. Πήραν το ρίσκο και το πλήρωσαν με τη ζωή τους»! Ο στόχος τους προφανής: η καλλιέργεια του φόβου στις οικογένειες εκείνων που συμμετέχουν στο νόμιμο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οφείλουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες, να δηλώσουμε τα παρακάτω:

Η απόφαση να συνεχίσουμε μέχρι τέλους τον νόμιμο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι οριστική και αμετάκλητη. Είναι Όρκος αιώνιος και απαράβατος προς τους Ήρωες και Μάρτυρες του ένδοξου παρελθόντος, είναι Όρκος αιώνιος απαράβατος προς τους μελλοντικούς Ήρωες και Μάρτυρες του Μεγάλου μας Έθνους. Η απόφαση αυτή, συνειδητή και αδιαπραγμάτευτη, είναι η μοναδική επιλογή για εκείνους που αρνούνται να προσκυνήσουν τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας, για εκείνους που αγωνίζονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Η συμμετοχή στον Αγώνα, δεν έχει να κάνει με την εκπλήρωση μήτε μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, μήτε με την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Αντίθετα, ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αποτελεί τη συλλογική απόφαση της Ελληνικής Νεολαίας να πολεμήσει με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρις εσχάτων για την επικράτηση της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη της επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους.

Οι γονείς των Εθνικιστών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική οικογένεια αποτελεί για τον Έλληνα Εθνικιστή το δομικό κύτταρο της ελληνικής Λαϊκής Κοινότητας. Για να υπάρχει όμως ελληνική οικογένεια και στο μέλλον, θα πρέπει να υπάρχει Ελληνική Πατρίδα. Και για να υπάρχει Ελληνική Πατρίδα επιβάλλεται η οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους, το οποίο θα αντικαταστήσει το υπάρχον αντεθνικό Καθεστώς.

Ως εκ τούτου και δίχως δόση υπερβολής, η Ελληνική Νεολαία σήμερα αναλαμβάνει το βάρος ενός Αγώνα το οποίο μάλλον δεν της αναλογεί. Είναι δυσανάλογα μεγάλο, διότι η προηγούμενη γενιά απέφυγε να αναλάβει το δικό της και επέτρεψε να διαβρωθεί ολάκερο το ελληνικό οικοδόμημα από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Συνεπώς, οι γονείς των Εθνικιστών θα πρέπει να χαράξουν στο νου και στην καρδιά τους, πως τα παιδιά τους σήμερα δίνουν τον Αγώνα που εκείνοι αρνήθηκαν να δώσουν ή από τον οποίο λιποτάκτησαν.

Η δραματική κατάσταση του Λαού και της Πατρίδος, δεν παρέχει σε μας το περιθώριο της αναβολής του Αγώνα για το απώτερο μέλλον. Σήμερα κρίνεται το Μέλλον του Ελληνισμού. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και την θέλουμε ΤΩΡΑ!

Γι’ αυτό γονείς των Εθνικιστών, αφιερώνω εαυτόν στη διάθεση της αγαπημένης Πατρίδος. Και η ύπαρξη της Πατρίδος, προϋποθέτει την οριστική και καθολική επικράτηση του Κινήματος .

Γι’ αυτό γονείς των Εθνικιστών, στον ωκεανό των αγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος , διακρίνω τους αδερφούς και τις αδερφές μου.

Γι’ αυτό γονείς των Εθνικιστών, στο ποτάμι των Σημαιών και των Δαδών που ξεχύνεται στους δρόμους όλης της Ελλάδος, ανταμώνω τους Προγόνους και τους Αγέννητους του Μεγάλου μου Έθνους.

Γονείς των Εθνικιστών, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε ο Νέος Λαός που έρχεται ως άλλος Προμηθέας του ελληνικού κόσμου, να ξαναφέρει το φως στο Λαό που βιώνει το σκότος της ανθελληνικής εποχής. Κι αν αδυνατείτε να κατανοήσετε τη φωτιά που καίει τις καρδιές μας, ας είναι: κανείς σύγχρονος δεν έχει το δικαίωμα να μας κρίνει! Θα μας κρίνουν οι γιοί κι οι κόρες μας, που θα τραγουδούν μαζί μας κάτω από τα Λάβαρα της Νίκης, τα Λάβαρα του Λαϊκού Εθνικισμού:

«Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή…»

Ευάγγελος Καρακώστας