Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Οι προστατευόμενοι ληστό-τρομοκράτες της αριστεράς (και της... προόδου) μίλησαν!

Γράφει ο Αντίοχος

Βγήκε, λοιπόν, πριν από λίγες ώρες η πολυπόθητη προκήρυξη των κομμουνιστών ληστο-τρομοκρατών, για την άνανδρη δολοφονία των δύο Ηρώων και Μαρτύρων, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Ας κάνουμε κάποιες πρώτες, σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Την «ευθύνη» ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη συμμορία «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες». Αυτό το παραμύθι με τις «πρωτοεμφανιζόμενες οργανώσεις» είναι στάχτη στα μάτια του λαού και (μια ακόμα) απόδειξη της θρασυδειλίας των ληστο-τρομοκρατών (κατσαπλιάδων). Η συμμορία των τρομοκρατών είναι μία και μόνη, έστω κι αν εμφανίζεται πότε ως «Σέχτα Επαναστατών», πότε ως «Επαναστατικός Αγώνας», πότε ως «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κ.τ.λ. και αποτελείται από τους ίδιους πάντα ληστο-τρομοκράτες. Απλώς, θέλουν να δείχνουν ότι είναι πολλοί, και κυρίως να μην τους αποδοθεί ευθύνη για τις προηγούμενες δολοφονικές επιθέσεις τους, αν –κατά τύχη- συλληφθούν (και δεν απελευθερωθούν λόγω… 18μήνου…).

2ον) Οι θεωρίες περί «προβοκατόρων», «ξένων πληρωμένων δολοφόνων», κ.λπ., πάνε στα σκουπίδια! Εδώ πρόκειται για συμμορίες γέννημα-θρέμμα της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα με την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Κάτι που για μας δεν αποτελεί έκπληξη.

Παντού και πάντα, η κομμουνιστική αριστερά έχει δύο μηχανισμούς, που δρούσαν παράλληλα. Έναν νόμιμο, κι έναν παράνομο. Σε κάποιες περιπτώσεις, η δράση του παράνομου μηχανισμού αποκηρύσσεται φραστικά από τον νόμιμο και επιχειρείται αποπροσανατολισμός με  χαρακτηρισμούς όπως «πράκτορες», «προβοκάτορες» κ.τ.λ., χωρίς παρεξήγηση από τους… ένοπλους συντρόφους της «επιθετικής αριστεράς» (ο όρος ανήκει σε συνήγορο της 17 Ν.). Υπενθυμίζω, ότι επικεφαλής του παράνομου ληστοτρομοκρατικού μηχανισμού του κόμματος του Λένιν, ήταν –στα νιάτα του- ο Στάλιν!

3ον) Παρότι οι προστατευόμενοι (του συστήματος, ντόπιου και ξένου) ληστο-τρομοκράτες επιχειρούν να εμφανιστούν ως… αντισυστημικοί (!), σε κάποια σημεία προδίδονται και εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής  από τους συστημικούς και τους παπαγάλους τους, των ΜΜΕ: «Κατά τη φαινομενική εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, υπήρξαν έστω μερικώς τα αποκαλυπτήρια για το ποιόν των χρυσαυγιτών. Τώρα όλοι ξέρουν, τώρα η εποχή της απενοχοποίησής τους τελείωσε». Χάρη στη… λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση, τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τους κάθε λογής Πρετεντέρηδες βεβαίως-βεβαίως…

4ον) Είναι απίστευτη βρωμιά, χώρος στον οποίο υπάρχουν παρακρατικά σκουπίδια που αφέθηκαν ελεύθερα από την αστική δικαιοσύνη και το αστικό ψευδοκράτος λόγω… 18μήνου (!), ενώ έπρεπε να σαπίζουν στη φυλακή, να κατηγορούν τον έγκλειστο στα κάτεργα του καθεστώτος, Ηγέτη του Εθνικιστικού Κινήματος, ως ευρισκόμενο σε «διατεταγμένη υπηρεσία στο βαθύ κράτος»!!!

Προφανώς, κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια!

5ον) Πέραν του ότι ο οχετός που εξαπολύουν κατά του Κινήματος είναι πιστή αντιγραφή των συκοφαντιών των εξωνημένων ΜΜΕ, στην προκήρυξη μνημονεύονται και αρκετά από τα 32… «κακουργήματα της Χρυσής Αυγής» που έστειλε ο κόντε-Δένδιας στον Άρειο Πάγο. Περιγράφονται δε, ως «τα κυριότερα περιστατικά της “πατριωτικής”, “ελληνόψυχης” δράσης τους τον τελευταίο χρόνο». Εδώ προφανώς, τα… μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν!

6ον) Οι προστατευόμενοι ληστο-τρομοκράτες ταπώνουν κάποιους «έγκριτους» δημοσιογράφους του συστήματος, πρώην (;) μαρξιστές, που παριστάνουν τους έκπληκτους και τους ανήξερους για την ιδεολογική ταυτότητα των ληστο-τρομοκρατών, μιλώντας ταυτόχρονα για το «ήθος της αριστεράς». Ιδού το… ήθος της αριστεράς: «Ο ένοπλος αγώνας και οι εκτελέσεις φασιστών ήταν πάγια πρακτική του λαϊκού και επαναστατικού κινήματος, όπως έχει αποδείξει η ιστορία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ… να τους ανοίγει τα κεφάλια με σφυρί, να τους κόβει προς παραδειγματισμό το χέρι με δρεπάνι…».

7ον) Να γνωρίζουν οι προστατευόμενοι ληστο-τρομοκράτες, ότι το Εθνικιστικό Κίνημα δεν πτοείται από τις απειλές τους. Όσο δε για δολοφονικά παραληρήματα του τύπου «θα εξοντωθούν και θα σταλούν στις νέες πηγάδες τύπου Μελιγαλά», καλό είναι να έχουν υπόψη τους τη λαϊκή παροιμία που λέει ότι «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα»…

8ον) Είναι ενδεικτικό των εξαρτήσεών τους, ότι οι προστατευόμενοι ληστο-τρομοκράτες, παρότι λαλίστατοι, δε βρήκαν να πουν ούτε μία λέξη στην 18σέλιδη προκήρυξή τους, για την ξενοκρατία και τους διεθνείς τοκογλύφους, που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι! Δεν υπάρχει καν αναφορά στους Αμερικανούς (Αμερικανοσιωνιστές) παγκόσμιους εξουσιαστές! Ούτε μία, για δείγμα!

Για τέτοιους… επαναστάταρους μιλάμε!