Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τ.Ο Βορειων Προαστιων 01/07/15

«Φωνή Λαού, Οργή Θεού» λέει ο σοφός Λαός μας, οργή η οποία δεν θα αργήσει να έρθει μέσω της μοναδικής Εθνικής Αντίστασης της Χρυσή Αυγής.
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το πλήθος του κόσμου που προσήλθε στη Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 01/7/2015 σε προγραμματισμένη ομιλία του Βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου. Ο Γραμματέας της Τοπικής, Μιχάλης Μπέλλος, καλωσόρισε το πλήθος των παρευρισκομένων με πολλούς νέους συναγωνιστές να συντάσσονται δίπλα μας στον Ιερό και τίμιο αγώνα για την  επιβίωση της Πατρίδας μας και την Εθνική αξιοπρέπεια.



 
 
Επίσης έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία της Τοπική μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κινήματος στην Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο, όπως επίσης ενημέρωσε και όλα τα μέλη για την ενεργή δράση της Τοπική μας όσον αφορά την Εθελοντική Αιμοδοσία καθώς και την άμεση προσφορά με δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι σε πραγματικά τραγική οικονομική κατάσταση. Πραγματοποιήθηκε επίσης η παρουσίαση της νέας εκπληκτικής μπλούζας της Τοπικής, η οποία εξαντλήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, με μεγάλη σειρά αναμονής για να την παραλάβει μεγάλος αριθμός υποστηρικτών του Κινήματος που την λάτρεψαν. Οι παρευρισκόμενοι φίλοι και μέλη του Κινήματος, υποδέχτηκαν του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο με ξέσπασμα χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών.

Ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενημερώνοντας τον απλό Έλληνα πολίτη για όλα τα υπόγεια και βρώμικα σενάρια που παίζονται πίσω από την πλάτη μας με ένα και μόνο σκοπό, να κατακτήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι την Πατρίδα μας και σταδιακά σε συνδυασμό με την αθρόα εισβολή Λαθρομεταναστών, τον αφανισμό του γένους των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή, η μοναδική δύναμη Εθνικής αξιοπρέπειας και ακλόνητη στις θέσεις της είχε εδώ και καιρό αποκαλύψει τις βρώμικες μεθοδεύσεις, τις υποκρισίες  και το θέατρο των κυβερνώντων, οι οποίοι μέσω της τρομοκρατίας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού θα ξεπουλήσουν τα πάντα και το μέλλον της Πατρίδας μας.