Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ

  Μία ακόμη επιτυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στα γραφεία της Τ.Ο Βορείων Προαστίων, αυτή τη φορά από το Συναγωνιστή και βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από το φλέγον ζήτημα των ημερών μας, που αφορά στην διάπλαση των νέων, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν διδάσκει τίποτα το προδοτικό. Διδάσκει την Ιστορία μας, με τα σωστά και τα λάθη της, γιατί ως Έλληνες Εθνικιστές δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για το ένδοξο παρελθόν μας.



  Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής κατήγγειλε το νομοσχέδιο, του οποίου επίκειται η ψήφιση από τους εθνοπροδότες και αφορά στο σοβαρό πρόβλημα των ναρκωτικών. Ένα νομοσχέδιο που μοναδικό στόχο έχει την καταστροφή της Ελληνικής Νεολαίας, την οποία πλέον θέλουν εκτός από άνεργη, αδύναμη στο μυαλό και στο σώμα. Εμείς απαιτούμε ξεκάθαρα «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ». Επίσης, αναφέρθηκε στην πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη, η οποία προπαγανδίζεται από τα ΜΜΕ, εμμένοντας στην ανυπόστατη εκδοχή της αθώωσης ''λόγω αμφιβολιών'', ενώ υπενθύμισε μείζον θέμα της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους μέσα στην Αθήνα και τον εξισλαμισμό των Ελλήνων. Σκοπός των εξωμοτών πολιτικάντηδων είναι η απώλεια της Εθνική μας συνείδησης! Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι μπορεί όλοι να θέλουν να γίνει η Ελλάδα η Κίνα της Ευρώπης αλλά Εμείς

ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ! ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!