Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΕΣ Τ.Ο. ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: «25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013: 192 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»

 
Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες του Συναγωνιστή Μπέλλου Μιχάλη και του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Αλεξανδράκη Κωνσταντίνου. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Μπέλλος. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, εξιστόρησε τις ιστορικές μάχες που δόθηκαν για την Ελευθερία και διάβασε τα ονόματα των Ηρώων της Επαναστατημένης Πατρίδας μας, στους οποίους χρωστάμε όχι μόνον την Ελευθερία μας αλλά και το ένδοξο παρελθόν μας, που δίνει την σκυτάλη στο ένδοξο μέλλον μας.



  . Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αλεξανδράκης, ο οποίος με τον χειμαρρώδη λόγο του γέμισε τις καρδιές όλων με περηφάνια, δύναμη και πίστη για Αγώνα. Η Ελληνική Φυλή δεν πρέπει να φοβηθεί καμία κατοχή. Είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και το μήνυμα του '21 είναι διαχρονικό και κυλάει μέσα στο αίμα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η Αρεόπολη του 2013. Έχουμε να κάνουμε με μία μάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και 4.000 έτη και οι Έλληνες έχουν ήδη απαντήσει με την φράση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Αυτό απαντάει η Χρυσή Αυγή σήμερα. Όπλα μας ενάντια στον εχθρό μας, το σιωνιστικό χρήμα, αποτελούν οι τρεις βασικές αρχές μας: Αυταπάρνηση, όπως του Εθνομάρτυρα Αθανασίου Διάκου. Ιερή Πίστη για τη Νίκη μας, όπως του Νικηταρά του Τουρκοφάγου. «ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ», λόγια του δικού μας Εθνάρχη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία τιμής και μνήμης για το 1821, επισημαίνοντας ότι
«ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»
 Ένα μέλλον που, 192 χρόνια μετά, οι εθνοπροδότες πολιτικάντηδες θέλουν να μας το στερήσουν και να διαγράψουν από τις σελίδες της Ιστορίας μας την Εθνική Παλιγγενεσία. Σε όλους τους προδότες ανθέλληνες απαντούμε με τα λόγια του Θ. Κολοκοτρώνη:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.»

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!