Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ - Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Ομιλία - Κάλεσμα σε αγώνα για την επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος και των Ιδεών της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές, απηύθυνε από το Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ο βουλευτής Β' Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου, Γεώργιος Γερμενής.Σε μια κατάμεστη αίθουσα από νέους και νέες που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν ενεργά στους αγώνες της Χρυσής Αυγής ενάντια στα Μνημόνια και τη Λαθρομετανάστευση, ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής ανέλυσε διεξοδικά τα σημεία του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, για την αναγέννηση της Ελλάδος και την επιστροφή της στα χέρια των Ελλήνων.

Η απαλλαγή από τα Μνημόνια των τοκογλύφων, η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και στις παραδοσιακές αρετές του Έλληνα, η εκμετάλλευση των ορυκτών κοιτασμάτων πετρελαίου, καθώς επίσης και η επίλυση του μείζονος προβλήματος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης θα είναι οι κύριοι άξονες στους οποίους θα στηριχθεί η προεκλογική καμπάνια του Κινήματος. 

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και σε διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν τις εκλογές. Το σημαντικότερο, όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής Γερμενής ήταν, είναι και παραμένει η συμμετοχή ως εκλογικοί αντιπρόσωποι των μελών, φίλων και ψηφοφόρων που διασφαλίζει τη μη νόθευση του αποτελέσματος, από τους απατεώνες του "μνημονιακού - αντισυνταγματικού τόξου". 

 

Το τέλος της ομιλίας βρήκε τους παρευρισκόμενους να αποχωρούν με χαμόγελο και ετοιμοπόλεμοι για τη σκληρή εκλογική μάχη που έχουν να δώσουν, με βαθιά πίστη στην επερχόμενη Νίκη. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ