Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 24-9-2014 ομιλά του Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου.


Κατάμεστα για ακόμα μια φορά  τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 24-9 στην ομιλά του Συναγωνιστή και  Βουλευτή του κινήματος, Πολύβιου Ζησιμόπουλου.



Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με διάφορα τρέχοντα θέματα,  της Τοπικής αλλά και για την επερχόμενη συγκέντρωση το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στον Σταθμός Λαρίσης - Δηλιγιάννη 50 στις 19:00 για τον  ένα χρόνο παράνομες πολιτικές διώξεις του κινήματός μας.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής και  Βουλευτής μας Πολύβιος Ζησιμόπουλος κατακεραύνωσε με μια καταπληκτική ομιλία το καταρρέων καθεστώς των Σαμαρο-Βενιζέλων με εκτενή αναφορά στα γεγονότα που συνέβησαν εδώ και ένα χρόνο με αποτέλεσμα την παράνομη φυλάκιση των συναγωνιστών μας και Αρχηγού του κινήματος.  Επίσης ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος προέβη σε λεπτομερή περιγραφή για τα αίσχη που συνέβησαν εναντίων των Ελλήνων πατριωτών στην τελετή τιμής και μνήμης στην Πηγάδα του Μελιγαλά,






Η ομιλία έκλεισε με ξέσπασμα χειροκροτημάτων από τον παριστάμενο κόσμο, τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού για βροντερό παρών το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στον Σταθμός Λαρίσης - Δηλιγιάννη 50.

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Κηφισιάς 141 & Μαραθωνοδρόμου – ΜΑΡΟΥΣΙ
Κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00