Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ως εγκληματική οργάνωση χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή το κομματικό υπόλοιπο που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ και προβάλλει την άποψη του, μέσω αφισών και βίντεο.



Επίσης, με την ακόλουθη ανακοίνωση κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Τετάρτης στο Σύνταγμα.

“Το ΠΑΣΟΚ καλεί σε μαζική συμμετοχή  στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ  και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλους του θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς να κινητοποιηθούν και να αντιδράσουν από κοινού στον εκφασισμό της κοινωνίας”.

Και εμείς απαντούμε. Φωνάζει ο κλέπτης, ο καταχραστής, ο απατεώνας, ο μιζαδόρος, ο ανθέλληνας, ο ρίψασπις, ο θεράπων ξένων συμφερόντων.

Και επειδή δεν συνηθίζουμε να εκτοξεύουμε κατηγορίες και χαρακτηρισμούς άνευ αποδείξεων, θα αναφέρουμε τα μεγαλύτερα οικονομικά  σκάνδαλα που συνέβησαν στην Ελλάδα από το 1981 μέχρι σήμερα επί των κυβερνήσεων του  ΠΑΣΟΚ. Σκάνδαλα, τα οποία σχολαστικά προετοίμασαν το οικονομικό -βάραθρο μέσα στο οποίο ρίφθηκε από τους σοσια-ληστές κυβερνώντες, ο Ελληνικός Λαός.

Σκάνδαλα, τόσα πολλά σε αριθμό και σοβαρότητα, που αν τα αναφέραμε και τα περιγράφαμε σε σύνολο, θα ήταν σαν να γράφαμε εκ νέου τους “Αθλίους” του Βίκτορος Ουγκώ.

Θα περιοριστούμε  λοιπόν να αναφέρουμε τα σοβαρότερα και θα κάνουμε συνοπτικές αναφορές σε κάποια άλλα μη οικονομικής φύσεως, αλλά πολλή μεγαλύτερης σοβαρότητας.

«Υπόθεση Γιώργου Δρέγου»  Ο πολυθεσίτης (ένας εκ των πολλών) δικηγόρος του ΠΑΣΟΚ. Ως νομικός σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων απαίτησε «λάδωμα» 15 εκατομμυρίων δραχμών από ιδιοκτήτη οικοπέδου για να συμπεριληφθεί το οικόπεδό του, στους σχεδιασμούς του Οργανισμού…..

«Υπόθεση ΠΡΟΜΕΤ» Ενώ η επίσημη του εισαγόμενου καφέ ήταν 1500 δολλάρια ο τόνος, η κρατική ΠΡΟΜΕΤ με διοίκηση στελέχη του ΠΑΣΟΚ των εισήγαγε με υπερτιμολογημένα παραστατικά εμφανίζοντας ως τιμή 2000 δολλάρια τον τόνο.

«Υπόθεση Μαυράκη». Ο ΠΑΣΟΚος διοικητής της ΔΕΗ που απηλλάγη δια βουλευμάτων από δύο υποθέσεις που τον βάρυναν. έγραψε ιστορία με το δωράκι που «έδωσε στον εαυτό του», των 500 εκατομμυρίων δρχ. Επίσης ο ίδιος κύριος αφού απηλλάγη βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα λόγω της συμφωνίας συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δρχ. στη ΔΕΗ, σύμφωνα και με το απαλλακτικό βούλευμα που αφορούσε την υπόθεση. Κλασσική περίπτωση «απαλλακτικής ατιμωρησίας».

«Σκάνδαλο Κοσκωτά»: Αποτελεί ίσως και το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, σηματοδοτώντας, την οικονομική επικράτηση νέων προσώπων και «οικογενειών» εναρμονισμένων απόλυτα στις  πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ. Η «οικογενειακή»  εξουσία και ο παρεμβατισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ο ιδιωτικός τομέας που δημιουργήθηκε πήρε υπό τον έλεγχό του όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης, ανέλαβε δηλαδή τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και σε δεύτερη φάση απαιτούσε όλα τα κονδύλια του κράτους, διαφημιστικά πακέτα και τα δημόσια έργα. «Εκβίαζε» δηλαδή και την κοινή γνώμη και τα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ συντέλεσε στην επικράτηση μιας νέας οικονομικής υπερεξουσίας που ναι μεν κινείται πολιτικά στο χώρο του δήθεν σοσιαλισμού, μετατράπηκε όμως σε ελεγκτή της πολιτικής ζωής του τόπου. Φυσικά ο Κοσκωτάς πολύ σύντομα «έπεσε»». Χρησιμοποιήθηκε όμως όπως το όχημα για την πλήρη επικράτηση των «νέων τζακιών», που εμφανίστηκαν αρχικά ως δυνάμεις «κάθαρσης» ενώ στην πραγματικότητα το βασικό τους κόλπο ήταν να μετατραπούν σε πανίσχυρους «πολιτικούς παράγοντες» του τόπου. Μέχρι και τις ημέρες μας η εξουσία σε αυτόν τον δυστυχισμένο Τόπο ασκείται από ένα λόμπυ μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων που με το εκάστοτε πολιτικό καταστημένα συνδέονται με αμφίδρομες σχέσεις.

«Σκάνδαλο ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων)»  Ο Στάθης Γιώτας υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, παραιτούμενος, υπέβαλλε δύο μηνυτήριες αναφορές που έστειλαν στον Κορυδαλλό τον πρώην πρόεδρο της ΕΒΟ, Σταμάτη Καμπάνη (εκλήθη από τον Α. Παπανδρέου να έλθει από τον Καναδά και να αναλάβει εν λευκώ την ΕΒΟ, όπως υποστήριζε ο ίδιος) και τους συγκατηγορούμενούς του, Δημήτρη Κυριακαράκο και Δημήτρη Χαλατσά, για πράξεις και παραλείψεις με τις οποίες ζημιώθηκε η ΕΒΟ. Στη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων. Περιέργως εμπλέκεται και εδώ ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

“Κουτσονόμος”  συγκαλύψεις μεγαλοαπατεώνων με ΝΟΜΟ - Θα μείνει στην ιστορία αυτός ο περίφημος “κουτσονόμος” που, για όσους θυμούνται, είχε ΠΟΥΛΗΣΕΙ ο Μένιος Κουτσόγιωργας στον Κοσκωτά έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Την περίοδο του «Σκανδάλου Κοσκωτά» (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε ένα νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον “Κουτσονόμο”, ο οποίος ολοφάνερα συγκάλυπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα και τότε μεγαλομετόχου της “Τράπεζας Κρήτης”.

«Η αγορά των προβληματικών αεροσκαφών MIRAGE». Το αλησμόνητο σκάνδαλο, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λούβαρης εμφανίστηκε και ως διερμηνέας στις συμφωνίες για την περίφημη «αγορά του αιώνα» μάλλον για να μπορεί έτσι να συμμετέχει στις μίζες που δόθηκαν για την αγορά σε διπλάσιες τιμές από τις τρέχουσες των Μιράζ και των Μάτζικ.

«Έγκλημα χρηματιστηρίου (Tο X.A. μητέρα των σκανδάλων)»  Η ανηλεής λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2.000 ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως δείγμα επιβεβαίωσης της “Ισχυρής Ελλάδας” και της “Ισχυρής οικονομίας” των κυβερνήσεων Σημίτη, μέχρι και διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων.

«Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές» Σκάνδαλο που χαρακτηρίζεται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους. Μόνο για τα Ολυμπιακά έργα του ΓΕΣ διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς πενήντα δικογραφίες για περαιτέρω ποινική αξιολόγηση!

«Η λεηλασία των ταμείων από το ΠΑΣΟΚ».  Το 2002 – 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της “Ακρόπολις” χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείμματά τους.

«Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ» : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν υποχρεωμένο να απαντήσει μέχρι σήμερα ποιεί την νήσσα.
«Η πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» έναντι του «ασήμαντου» ποσού των 11 εκατ. €, όταν τον Ιούνιο του 2004, έξι μήνες μετά τη συναλλαγή, διεθνής εταιρεία παροχής συμβουλών υπολόγισε την αγοραία αξία των Μεταλλείων στα 408 εκατ. €. Δηλαδή τριάντα πέντε φορές μεγαλύτερη της τιμής που τελικά ξεπουλήθηκαν με τις γνωστές μεθόδους ΠΑΣΟΚ και με συνοπτικές διαδικασίες. Ακόμα και η Κομισιόν βλέπει σκανδαλώδης παρατυπίες στη συγκεκριμένη υπόθεση!

«Το σκάνδαλο με τα άρματα μάχης Λέοπαρντ». Η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε τα άρματα 7 φορές ακριβότερα απ ότι η Τουρκία.  Επίσης τα προβληματικά Γερμανικά υποβρύχια κόστους 750 δισεκατομμυρίων δραχμών (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους).

«Σκάνδαλο Siemens» : Στα πρακτικά της δίκης για την Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μέσω του «θεληματάρη» του πρωθυπουργού Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου.

Ο κατάλογος λοιπόν με τα σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες  των διαφόρων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι ανεξάντλητος. Όσο ερευνούμε, τόσο μας έρχονται στο νου σκάνδαλα, καταχρήσεις και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ονόματα διεφθαρμένων υπουργών και ανωτέρων κυβερνητικών στελεχών, πολλοί από τους οποίους παραθερίζουν εις τας φυλακάς Κορυδαλλού.

Επιγραμματικά εκτός από τα οικονομικά εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουμε και τα εγκλήματα που διέπραξαν όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, όπως η διαχείριση της κρίσης «την νύκτα των Ιμίων», η σκοτεινή πλεκτάνη με τους πυραύλους S-300, η συναίνεση Σημίτη Παπανδρέου για τους βομβαρδισμούς στην Σερβία, καθώς και η ασφυκτική πίεση προς την κυβέρνηση του προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, για την αποδοχή του σχεδίου Ανάν.

Και αυτοί οι, …. «άνθρωποι» αν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε έτσι, αυτή η κοινοβουλευτική συμμορία καταχραστών, απατεώνων, μιζαδόρων και  δοσίλογων,  που εις βάρος του Ελληνικού Λαού διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων, όλοι αυτοί που εδώ και δεκαετίες σκαρφαλωμένοι στην πλάτη του, τον απομυζούσαν ως βδέλλες, ευημερώντας και θησαυρίζοντας και εν τέλει τον οδήγησαν στην σημερινή οικτρή οικονομική κατάσταση, όλοι αυτοί που υποδούλωσαν την Πατρίδα μας στα ξένα αφεντικά, εκχωρώντας μέσω των μνημονιακών συμβάσεων την Εθνική μας Κυριαρχία, ξεπουλώντας έναντι πινακίου φακής την Υπερηφάνεια και την Τιμή μας, έχουν το θράσος  να αποκαλούν το Εθνικιστικό Κίνημα εγκληματική συμμορία και να καλούν τον Λαό, τον Ελληνικό Λαό που στυγνά και άνευ τύψεων πρόδωσαν και καταδίκασαν να επιβιώνει σε ένα καθεστώς γενικευμένης αθλιότητας, να τους συνδράμει και να διαδηλώσει εναντίον μας.

Αντί να ερυθριούν, να αισχύνονται και να σωπαίνουν που κατόπιν της λαϊκής ετυμηγορίας, τα εκλογικά ποσοστά τους, από το 43% κατέρρευσαν στο 3%, αντί γονυπετείς να ζητήσουν συγγνώμη, περιφέρονται νυχθημερόν στα έμμισθα ΜΜΕ εκφωνώντας παραληρήματα συκοφαντιών και λασπολογίας προσπαθώντας να θέσουν εκτός νόμου τους Έλληνες Εθνικιστές.

Αλλά ας το γνωρίζουν καλά και αυτοί και όλοι οι όμοιοι τους, ότι και εντός και εκτός νόμου και εντός και εκτός κοινοβουλίου, δεν θα πάψουμε στιγμή να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού, όπως επίσης δεν θα πάψουμε στιγμή να τους καταγγέλλουμε και να αποκαλύπτουμε το ανθελληνικό και εγκληματικό έργο τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Εθνικισμός.net