Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι Εθνικιστές και η στρατιωτική θητεία

   Την επανεμφάνιση τους έκαναν τα γνωστά νούμερα της αναρχοκομουνιστής διανόησης υπό τον εύηχο τίτλο «δίκτυο ελευθέρων φαντάρων», σε ιστοσελίδα που ασχολείται με στρατιωτικά θέματα, ζητώντας η αύξηση της θητείας που έχει σαν πάγια θέση η Χρυσή Αυγή, να ισχύσει μόνο για τα μέλη και τους οπαδούς της. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα σ΄ αυτό το υποθετικό σενάριο, γιατί μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος ακόμα και στις εκφράσεις. Όταν υπηρετήσαμε την Πατρίδα νιώθαμε υπερήφανοι που ήμασταν Έλληνες Στρατιώτες και όχι φαντάροι. Άλλωστε το Ελληνικό αίμα έχει καταγεγραμμένο στα γονίδια του δια μέσου των αιώνων τον ηρωισμό των μαχητών για Πατρίδα, Φυλή, Πίστη αρετές που έχουν φτάσει μέχρι τις ημέρες μας αυτούσιες παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια των εθνομηδενιστών και των συνοδοιπόρων τους να τις παρουσιάσουν σαν κάτι αναχρονιστικό και περιττό. Για το λόγο αυτό προβάλλουν την μαρξιστική ανάλυση της θητείας, λέγοντας ότι είναι δωρεάν εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων και έμμεση φορολογία των λαϊκών οικογενειών. Και μόνο για αυτό το λόγο δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα.



   Τους απαντάμε ότι υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που ένας λαός οφείλει, αν θέλει να παραμείνει μεγάλος, να είναι ικανός να πολεμήσει. Και ο Ελληνικός λαός πράγματι είναι ένας σπουδαίος και ιστορικά μεγάλος λαός, γιατί στη μακραίωνη ιστορία του πολέμησε για αυτό. Βέβαια θα είμαστε άδικοι αν μέσα στις κατηγορίες των φυγόστρατων δεν αναφέρουμε τους αστούς που εν μέρει ενστερνίζονται τα λεγόμενα των αριστερών ως προς την θητεία. Δέχονται μεν την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων προς την Πατρίδα, από την άλλη όμως έχουν φροντίσει με τα βύσματα, τις μεταθέσεις και την δημιουργία απίθανων ειδικοτήτων ουσιαστικά να μην υπηρετούν. Και φυσικά να ζητάν ανέσεις όπως στο σπίτι τους λες και θα τις έχουν και στο πόλεμο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

  Οι αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης θεωρούνται αυτονόητες για τους Έλληνες Εθνικιστές και καμία σχέση δεν έχουν με την επίπονη εκπαίδευση και την προσομοίωση του πεδίου μάχης. Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως, είναι υπερήφανοι που θα υπηρετήσουν την Πατρίδα στις εσχατιές της επιδιώκοντας μάλιστα κάτι τέτοιο. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά όντες πολιτικοί στρατιώτες να μην θέλουν να γίνουν Υπερήφανοι μαχητές. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν οι περισσότεροι υπηρέτησαν εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις. Το αποδεικνύουν αυτό οι Εθνικιστικές κατασκηνώσεις που γίνονται όλες τις εποχές του χρόνου, ακολουθώντας τις σκιές και τα βήματα των προγόνων της αρχαίας Σπάρτης, διδασκόμενοι τις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού.
  
  «Η Ελευθερία είναι κόρη του αίματος και όχι της σιέλου». Αυτό αναφέρει η επιγραφή στο μνήμα του δολοφονηθέντος, Εθνικιστή Μαχητή Μίκη Μάντακα. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους οι πάσης φύσεως ριψάσπιδες φαντάροι. Έχουν γνώση αυτοί που στη ζωή τους ορκίστηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.