Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τι Τρότσκι, τι Ροκφέλερ: Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ενώ ο Λαός πένεται! - ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σάλος δημιουργήθηκε χθες με την αποκάλυψη ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην σύμβουλος και υπουργός του Σαμαρά, έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό την ίδια ώρα που η κυβέρνησή του φρόντιζε να φτωχοποιεί καθημερινώς τον Λαό.
Ο Χαρδούβελης απάντησε στις καταγγελίες, λέγοντας ότι δεν τίθεται νομικό ζήτημα, αφού αυτά τα χρήματα είχαν «μεταναστεύσει» πριν γίνει υπουργός, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη φορολογηθεί. Αυτά θα τα ψάξει η Δικαιοσύνη, όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι η «βουλγαράκειος» ρήση «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη αυτή, ήρθε μία ακόμα αποκάλυψη που περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους πολιτικάντηδες, από όλο το φάσμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι έχουν «εξάγει» χρήμα στο εξωτερικό προς διασφάλιση την ίδια ώρα που τα κόμματά τους παίζουν με τις τύχες των Ελλήνων. Η λίστα αυτή έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», συνεπώς είναι βέβαιο ότι είναι σαν μια ιδιότυπη «Λίστα Λαγκάρντ», εννοώντας ότι έχουν αφαιρεθεί από αυτήν ονόματα, βάσει των συμφερόντων της εργοδοσίας της εφημερίδας. Λείπει, παραδείγματος χάριν, το ονοματάκι του Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδος «Εμπρός» έχει επίσης βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, σας παραθέτουμε την λίστα:

Όπως βλέπουμε, εστιάζοντας στα μεγάλα – κυρίως – ποσά έχουμε να κάνουμε με πολιτικάντηδες από όλα τα κόμματα, πλην Χρυσή Αυγής εννοείται. Βλέπουμε «σοσιαληστές» Πασόκους, μαζί με κυβερνητικούς «πατριώτες», νεοδημοκράτες και «κομμουνιστές» του Σύριζα.

Όλοι αυτοί και ακόμα περισσότεροι που κάλυψαν επαρκώς τα ίχνη τους, ώστε να μην εντοπιστούν εκ πρώτης όψεως, είναι υπόλογοι ενώπιον του Ελληνικού Λαού, αφού την ίδια ώρα που εξασφαλίζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, φροντίζουν να τιμωρούν τον Ελληνικό Λαό που τους εμπιστεύτηκε, ψηφίζοντας μνημόνιο, αριστερά ή δεξιά.