Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Παραλήρημα: Η Παπαδάκου ζητεί να αποσυρθεί και να… διορθωθεί η δικαστική απόφαση για τον Η. Κασιδιάρη!

Γράφει ο Αντίοχος

Ξιφουλκούν με μανία και λύσσα κατά της δικαιοσύνης, για την αυτονόητη απόφαση για τον Ηλία Κασιδιάρη, τα συστημικά κόμματα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους.
Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της… αρχόντισσας του Μνημονίου (και των συνεπειών του, δυστυχία, ανεργία, 7.000 αυτοκτονίες κ.τ.λ.) Γιάννας Παπαδάκου, που φτάνει στο σημείο να ζητάει την… ανάκληση και τη… διόρθωση της δικαστικής απόφασης, για να ταιριάζει με τα γούστα της! Ιδού το παραλήρημά της:
 
«Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος
…Εκείνο που....
με σοκάρει είναι το μήνυμα της Δικαιοσύνης στους απανταχού νταήδες: χτυπάτε ελεύθερα δεν θα έχετε καμία συνέπεια. Δεν αποδεικνύεται ο δόλος!
 
Αυτό το μήνυμα η Δικαιοσύνη πρέπει να το πάρει πίσω. Όχι μόνο διότι η απόφαση είναι καταφανώς λάθος! Κυρίως για να διορθώσει την λάθος επιείκεια σε... λάθος στιγμή τώρα που σε περίπου ένα μήνα αρχίζει και η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος Αυτεπαγγέλτως. Έχει τον τρόπο. Γιατί αλλιώς η επιείκεια είναι ανοχή στη βία. Γιατί άραγε;».

Κι αν δεν ενδώσει στην τρομοκρατία και δε «διορθώσει» το «λάθος» της η δικαιοσύνη, τι γίνεται κυρία Παπαδάκου; Μήπως να «διορθωθεί» το «λάθος» με μια απόφαση της… βουλής; Ή ακόμα καλύτερα μ’ ένα τηλεδικείο στο κοντομηνάδικο κανάλι, με «πρόεδρο» και «εισαγγελέα» -δύο σ’ ένα- εσένα; 
 
Εθνικισμός